• 30.09.2015, 20:52

Hvor ble kreativiteten av?


Untitled

fashion

IMG_5117-1

Untitled

Untitled

IMG_4642-1

Det er så lenge siden jeg har fotografert andre mennesker. Jeg savner det egentlig litt. Jeg kunne sitte i timesvis med å finne inspirasjon til "fotoshooter" jeg ville ha med venninnene mine. Det var ikke noe som ikke kunne inspirere meg. Et fotografi, en tegning, en sang, et sitat. Alt jeg så og hørte ble sugd inn som hos en svamp, og brukt til å skape noe nytt. Jeg skjønner det ikke, jeg gikk jo aldri tom for idéer!

Så skjedde det noe. Jeg vet ikke når, hvor, hva eller hvordan. Men noe må ha skjedd. Plutselig var kreativiteten borte. Jeg hadde ikke lyst til å fotografere mer. Jeg sluttet å bruke tid på å sanke inspirasjon, jeg sluttet å skrive, tegne og jeg sluttet til og med å synge i dusjen. Hva skjedde? Er det dette baksiden av å "bli voksen"? At kreativiteten og lysten til å skape forsvinner? I så fall vil ikke jeg bli voksen. Jeg vil ikke være kjedelig. Jeg vil ikke være en grå mus. Jeg vil skape. Jeg vil være kreativ. Jeg vil se verden på samme måte som et barn gjør: som et vakkert sted fylt av inspirasjon og muligheter. Men jeg greier det ikke.

Jentene på bildene er forresten mine fine venninner Synnøve, Lene og Anna, som alltid stilte opp som modeller uansett hvor rare idéene mine var.

  • 27.05.2015, 15:41

En sniktitt på det nye rommet mitt


Untitled

Som jeg har nevnt tideligere har vi nettopp flyttet inn i et nytt hus som vi driver og pusser opp. Det morsomme er at mamma kjøpte huset av moren til kjæresten min, så nå bor jeg i barndomshjemmet hans, hahaha! Jeg har kapret et lite, men kjempekoselig rom på loftet som jeg skal bo på de neste månedene før jeg flytter ut. Det er fortsatt mye som mangler, men jeg tenkte jeg kunne vise dere noen små detaljer likevel!

Untitled

Untitled

Untitled

De som kjenner meg blir nok ikke overrasket over å se at jeg har valgt sorte møbler, hehe. Senga og nattbordet er håndlagde laget av min oldefar, men siden den opprinnelige rødfargen ikke var så fresh lenger, valgte jeg å male dem. Selv synes jeg det ble utrolig stilig! Det er så gøy å ha noe helt unikt som ingen andre har på soverommet. Bildene rettferdiggjør ikke detaljene i håndtverket i det hele tatt, men jeg lover å vise dere mer når alt er helt ferdig!
Hva synes du?

  • 21.03.2015, 13:05

Norge på sitt vakreste


Aurora Borealis

Aurora Borealis

Aurora Borealis

Jeg krysser fingrene for at det blir nordlys enda en gang før mørket om kvelden forsvinner helt, slik at jeg kan ta med meg kameraet til et sted uten gatelykter og prøve å fotografere det på nytt. Dette er det vakreste jeg vet om.

Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits