• 25.10.2015, 12:00

ELISABETHUKSNOY.NO


Untitled

I går gjorde jeg noe som jeg selv synes er ganske kult og gøy: Jeg skaffet meg mitt eget domene! Haha, det er kanskje ikke så superspennende for mange, men jeg er skikkelig gira! En annen ting jeg gjorde, var å flytte hele bloggen min fra blogg.no til nouw.com. Jeg ser at det er en del bloggere som bytter til den plattformen for tiden, så etter å ha blogget av og på hos blogg.no siden jeg var 12, valgte jeg å henge meg på denne bølgen av "flyttere". Så nå håper jeg at mine kjære lesere her ønsker å følge meg videre på min nye nettside!

ELISABETHUKSNOY.NO ELISABETHUKSNOY.NO ELISABETHUKSNOY.NO ELISABETHUKSNOY.NO ELISABETHUKSNOY.NO

 • 05.10.2015, 21:32

3 x 13 om meg


3 TING JEG LIKER
fiskesuppe (det beste som fins!!)
nyvasket sengetøy
morgensol


3 TING JEG IKKE LIKER
å ta oppvasken
når andre "knekker" fingrene
å krangle

Untitled

3 FAKTA OM MEG
jeg får panikk om jeg ikke greier å puste med nesen
jeg angrer hver gang jeg klipper håret kort, men gjør det likevel med jevne mellomrom
jeg er livredd for alt som er mulig å brenne seg på (det er bare et år siden jeg nektet å ta ting ut av ovnen...)


3 ØNSKER
å få råd til å kjøpe egen leilighet
at det var mulig å se nordlys på østlandet oftere
slutt på all lidelse og krig i verden


3 TING JEG BURDE
ta oppvasken
finne et forslag til en radioreportasje vi kan lage (tips anyone??)
lese pensum

Untitled

3 TING JEG KAN
huske ting (avtaler, bursdager osv)
lese bruksanvisninger
se det positive i situasjoner og mennesker


3 TING JEG IKKE KAN
kle meg etter været og temperaturen
lyve
danse


3 TING JEG OFTE SNAKKER OM
Petter
meg selv (innrøm det, vi gjør det alle sammen!)
at jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg, haha

Untitled

3 TING JEG ØNSKER MEG
en hund
gardiner på stua
lengre bein


3 TING JEG BLIR ROLIG AV
stjernehimmelen
sangen Never av All the luck in the world
en skikkelig god klem, gjerne av kjæresten

Untitled

3 TING JEG BLIR STRESSET AV
dårlig tid
deadlines
eksamen


3 TING JEG GJORDE I HELGEN SOM VAR
tok fly
spiste alt for mye kake
kjøpte en ekkel rosévin


3 TING JEG GJORDE FORRIGE UKE
trente mer enn jeg har gjort på lenge
drakk mye smoothie (det kommer en oppskrift til etterhvert!)
tok bussen med en to meter lang hylle fra IKEA alene

Untitled

Lærte dere noe nytt eller? Jeg har sett dette innlegget rundt om på flere blogger og syntes det var en morsom måte for dere å bli bedre kjent med meg på! Det var faktisk ganske vanskelig å finne tre ting på alle punktene. Alle disse er jo ting man egentlig går rundt og tenker på hele tiden, men jeg fikk helt hjerneteppe når jeg skulle skrive det ned, haha!

Ellers håper jeg at dere har hatt en fin mandag! Jeg har hatt en helt super helg hjemme i Brattvåg, så det var litt kjipt å måtte sitte på skolebenken igjen i dag. Heldigvis blir det ikke en alt for tung uke, vi har nemlig begynt med radio og skal lage reportasjer og sendinger de neste to ukene. Det virker hektisk men utrolig spennende, så jeg tror nok jeg skal kose meg på skolen fremover!

 • 27.09.2015, 18:19

25 ting som gjør meg lykkelig
Inspirert av Eirín.
Hva gjør deg lykkelig?

 • 28.08.2015, 16:46

9 grunner til å IKKE elske høsten


Vi er i slutten av august, og om få dager går vi inn i en ny årstid: høsten. I den sammenheng florerer bloggnorge med lister over ting de elsker med høst, strikkede gensere, kakaooppskrifter og ellers romantiske forestillinger om hvordan de neste månedene kommer til å bli. Er det virkelig ingen som husker fra i fjor hvor latterlig feil alle disse forestillingene er? Som du kanskje allerede har forstått er ikke jeg Norges største høstentusiast, og her har du ni grunner til hvorfor:Det regner.
Man skulle kanskje tro jeg var herdet etter 19 år på Sunnmøre, men slik er det altså ikke. Jeg hater å være våt med mindre jeg står i dusjen, og hater dermed også regn og det aller meste som kommer med det. Håret blir ødelagt bare du våger deg utenfor døra, gummistøvler er slitsomt å gå med, så alle skoene dine blir ødelagt av vann og søle, og det er generelt klamt, kaldt og ekkelt. Det positive er at jeg har en unnskyldning til å holde meg innendørs.

Det er kaldt. Jeg er tidenes frostpist. Uansett hvor mye jeg kler på meg kommer jeg til å fryse når gradestokken viser lavere enn 10 grader. Det igjen fører til at jeg går med konstant anspente skuldre hele høsten og vinteren, og får vondt i ryggen. Kan ikke det bare være varmt da? :(

Det er mørkt. Dagene blir kortere, og den eneste tiden du kunne risikert å møte på sola er mens du sitter inne i forelesningssalen. Mørket er også en medvirker til neste punkt...

Du blir trøttere. Mørke og kulde suger energien ut av kroppen, og ringene under øynene vokser seg større og mørkere. Noe av det beste i verden er å våkne av solstråler inn mellom gardinene, men når det er mørkt helt til midt på dagen blir det en kamp å komme seg opp av senga.Du blir bleik.
Brunfargen og sommergløden varer dessverre ikke for alltid.

Naturen blir grå. Hva med de oransje bladene og alle fargene, lurer du kanskje? Ja, det er vakkert! De tre dagene det varer før regnet gjør alt brunt og grått og trist.

Det finnes ikke én god hårdag. Ull + minusgrader = statisk hår. Hver eneste dag. Forkjølelsen er uungåelig.
Jeg vet ikke med dere, men høstforkjølelsen tar meg hvert år. Det er den ene gangen i året jeg blir syk, og når ulykken først har skjedd så blir jeg heller aldri ferdig med det. 

Lommeboka blir tynnere. Det er ingen hemmelighet at de aller fineste kleskolleksjonene kommer når høsten nærmer seg. Og når høstmoten bare blir bedre og bedre for hvert år som går, ja, da blir man blakk da. 

Når dette er sagt, så har jeg jo faktisk aldri opplevd høsten i Oslo før! Jeg kan vel ikke dømme høsten i hele Norge basert på mine erfaringer fra Sunnmøre, for der er det jo generelt surt og kaldt, hehe... Jeg må innrømme at jeg ikke er like negativt innstilt til høsten i år som jeg har vært tidligere, så alle disse utsagnene må taes med en klype salt. Hvem vet, kanskje jeg også blir en høstelsker i løpet av de neste månedene? Enn så lenge skal jeg klamre meg fast til det aller siste som er igjen av sommerdager, og benytte hver eneste mulighet jeg får til å gå med bare legger. Hva er ditt forhold til høsten?

Follow

 • 22.06.2015, 16:37

Starten på et nytt kapittel


Untitled

På torsdag hadde jeg min aller siste dag på videregående. På torsdag satt jeg for aller siste gang i klasserommet sammen med en helt fantastisk gjeng, og gråt. Det var rart, for det var egentlig en dag jeg hadde gledet meg til, men når jeg tenkte at shit, jeg skal ikke se denne gjengen hver eneste dag lenger, så ble det ganske trist likevel. De siste tre årene har vært helt fantastiske, og jeg er så utrolig takknemlig for alt jeg har lært og alle de gode menneskene jeg har fått gleden av å bli kjent med. Alle de gode stundene veier opp for de vonde, og jeg sitter igjen med et stort smil om munnen og en haug av herlige minner som jeg skal ta med meg videre. For nå starter et nytt kapittel.

Fredags morgen klokka 07:00 satt jeg alene på flyet til Oslo. Byen jeg skal kalle mitt hjem i minst tre år fremover. Før klokka bikket 11 på formiddagen stod jeg utenfor døra til leiligheten til meg og kjæresten med nøklene i hånda og et glis om munnen. Den er helt perfekt! Lys, relativt stor, fin og moderne. Den ligger sentralt, men likevel i et stille og rolig område. Vi har eget kjøkken, eget bad, og til og med en balkong med en nydelig utsikt. Vi kunne ikke bedt om noe bedre! Jeg gleder meg til å ta fatt på dette kapittelet, og skrive mitt eget lille eventyr.

Untitled

Untitled

 • 25.05.2015, 21:23

Lately on instagram1.Selfie i speilet på det nye (og uferdige) rommet mitt. 2.Min fine, fine pusekatt <3. 3.Hjemmelaget middag for to sammen med Ane, men vi kunne nok mettet et lite land. 4.Noen av mine absolutte favorittjenter.

5.Bloggselfie for å informere om at det endelig kom et nytt innlegg her inne. 6.Kaffepause alene. 7.Enda mer fantastisk mat. Nok en gang med fine Ane. 8.Pollensesongen betyr at jeg må takle å være brilleslange innimellom.

9.Helikoptertur over Lillehammer. 10.Mango, mango, mango! Nam. 11.Soloppgang fra stuevinduet i huset vi leide før. 12.Jeg og denne fantastiske mannen feiret ett år som kjærester i mai <3

Her kommer en samling av mine seneste instagramoppdateringer. Jeg føler jeg bare blir flinkere og flinkere til å oppdatere der, det er jo så gøy! Instagram er helt klart min største inspirasjonskilde, både når det kommer til mote, interiør og trening, og jeg elsker å finne nye spennende brukere å følge. Legg igjen din bruker da vel, så titter jeg innom! Dere kan finne meg på @euksnoy.

Hva heter du på instagram?

 • 09.04.2015, 17:49

Red My Lips


Red my lips

Nei, overskriften inneholder ingen skrivefeil. April har de siste årene blitt brukt som "sexual assault awareness month", som skal sette fokus på seksuelle overgrep og vold. Red My Lips er en internasjonal organisasjon som bruker rød leppestift som et våpen og et verktøy for å øke bevisstheten rundt seksuell vold, bekjempe voldtektsmyter og offerkritikk, samt vise støtte og solidaritet til alle ofre og overlevende. Poenget er å øke bevisstheten og vise støtte ved å bruke rød leppestift gjennom april. Det handler om å synliggjøre et viktig, men litt tabu tema, og det synes jeg er veldig fint.

Red my lips

Jeg ønsker i alle fall å tenke mer over dette, og finne frem leppestiften litt oftere nå i april enn jeg tidligere har gjort for å være med å støtte en god sak. Vil du gjøre det samme?


Ønsker du mer informasjon kan du sjekke ut facebookarrangementet til Red My Lips her.

 • 06.04.2015, 20:44

Mine "15 minutes of fame"


Det er vel ikke tilfeldigvis flere som har sett trynet mitt over halve internett idag? Når jeg har tenkt på mine "15 minutes of fame", så var det ikke akkurat dette her jeg hadde sett for meg...

Onsdagsmorgen ringte en hyggelig journalist fra NRK Møre og Romsdal og spurte så fint om hun kunne få lov til å intervjue meg. Klassen min hadde uka før vært på besøk i redaksjonen, og hun hadde nok holdt kontakten med lærerne som var med der og forhørt seg med hvem som mest sannsynlig ville stille til intervju. Hun fortalte at hun skulle skrive en sak med "10 ting foreldre gjør feil på facebook", og ville gjerne høre min side av saken. Mine egne foreldre er ikke spesielt aktive på facebook, men jeg syntes det hørtes ut som det kunne bli en artig og humoristisk sak, så jeg kom med litt forskjellig jeg har sett eller opplevd. Gøy, tenkte jeg, og tipset om to venninner jeg visste hadde skrevet kåseri om samme temaet på tentamen ei uke før, som sikkert også hadde noe vittig å komme med.

"Gøy" var ikke det rette ordet for dette.
I dag våknet jeg til en overskrift på nettsiden til NRK Møre og Romsdal som skreik meg i trynet: UNGDOM SLAKTER FORELDRENES BRUK AV FACEBOOK.
Rett under var det tre gigantiske bilder av meg og to av venninnene mine, etterfulgt av en ingress som sa at "vi synes det er langt i fra nødvendig å brette ut hele livet sitt på sosiale medier, og at vi ønsker sårt at også voksne skaffer seg nettvett!"Okei? Dette er ikke humor i! Dette var så absolutt IKKE det jeg sa meg enig i å stille til! Her blir artikkelen skrudd om til de grader, og jeg og venninnene mine blir sorte får som ser ut til å gjøre alt for å få trynet vårt på trykk i avisa. Jeg slakter ikke noen sin bruk av facebook. Jeg synes folk skal få bruke facebook akkurat slik de vil, og brette ut om livet sitt så mye de bare ønsker. Det er jo tross alt det jeg driver med selv! Her ser det ut som om måten voksne folk bruker facebook på er det største problemet i verden, og selvsagt er det ekkelt for oss å bli fremstilt på denne måten.

Vi tenkte ikke så veldig mye mer over saken, egentlig. Den lå på nettsida til NRK Møre og Romsdal, så hvor mange kom egentlig til å lese artikkelen? Ingen, tenkte vi. Helt til sol.no og nrk.no valgte å dele den både på sine egne nettsider og på facebook. Faen i helvette.

Har dere sett hvor slemme folk kan være i kommentarfeltene på slike artikler eller? Det blir skrevet angrep mot oss personlig, folk går inn på profilene våre på instagram og facebook og, for å bruke ordene til journalisten i nrk, slakter det vi legger ut. Er dette greit da? Er det greit at ukjente mennesker angriper oss personlig fordi vi ble tilfeldig utvalgt til å få bidra til en morsom og snedig artikkel? Det er ikke det. Det er ikke greit i det hele tatt.

Jeg skulle gjerne sagt at jeg blir uberørt av dette, men det hadde vært en løgn. Jeg blir faktisk lei meg. Lei meg på journalisten sine vegne, som valgte å vinkle dette på en måte som setter oss i et dårlig lys (selv om det mest sannsynlig ikke var med vilje), og lei meg på de voksne i kommentarfeltet til nrk på sine vegne, som ikke greier å ta ting med en klype salt og litt ironi. For til tross for at vi ble fremstilt som bitchy bedrevitere, så er det faktisk bare en tanke som streifer meg når jeg leser de frekke og støtende kommentarene til disse 50 år gamle menneskene på facebook: Kanskje artikkelen stemmer, og den eldre generasjonen faktisk burde lære seg litt mer nettvett?

Artikkelen kan dere lese her:
http://www.nrk.no/mr/ungdom-slakter-foreldrenes-bruk-av-facebook-1.12291434

 • 20.03.2015, 20:24

Hjemme


For sju dager siden skrev jeg under en leiekontrakt for en studentbolig i Oslo. Shit. Tusen kilo lettet fra skuldrene mine i det sekundet jeg trykket på "send"-knappen. Jeg har et sted å bo til høsten. Jeg har en liten leilighet sammen med kjæresten min. Vi har eget kjøkken og flislagt bad. Og til og med en liten balkong. Shit. Jeg trenger ikke å bekymre meg mer! Alt jeg trenger å gjøre er å hente nøkkelen i juni og sette inn møbler. Jeg feiret med en tur på fjellet.

Brattvåg

Jeg har egentlig aldri tenkt så mye over naturen vi har. De høye fjellene og dype dalene har alltid vært her, men jeg har aldri lagt skikkelig merke til dem. Jeg har aldri satt pris på dem. Havet har vært en selvfølge. At jeg kan gå ut døra hjemme og ned en 30 meter lang skråning og stikke tærne i saltvannet i fjorden har ikke blitt sett på som idyllisk eller spesielt. Bare en selvfølge. Jeg har aldri helt skjønt hvor heldig jeg er som bor på et sted med så fantastisk vakker natur som dette.

Da jeg begynt å gå ned igjen fra fjellet den dagen, merket jeg plutselig stillheten. Det var uendelig stille, ikke en sjel å se. Vårsola skinte sterkt nok til at den varmet meg lett i nakken, og den svake nordavinden kjølte meg samtidig ned og laget roser i kinnene mine. Jeg måtte stoppe opp og se meg om. Og så skjønte jeg det. Alt sammen. Jeg skjønte hvorfor folk elsker dette. Jeg skjønte hva de mener når de sier naturen er som en terapi, og jeg skjønte hvorfor turister mister pusten når de ser hvordan den norske kysten er formet. Jeg tenkte at dette er hjemmet mitt, og jeg elsker det. Mitt hjem. Hjemme. Akkurat der og akkurat da var jeg den lykkeligste jenta i hele verden.

Om fem måneder er ikke dette hjemme på samme måte lenger. Om fem måneder sitter jeg midt i Norges største by, og jeg har ikke insett før nå hvor store forandringer det kommer til å bli. Jeg vil ikke lenger være omringet av fjell på alle sider. Jeg vil ikke lenger ha havet rett utenfor stuevinduet mitt. Jeg gleder meg likevel altså. Jeg gleder meg så mye at jeg får sommerfugler i magen bare ved tanken. Jeg gleder meg så mye at det noen ganger kan bli vanskelig å konsentrere seg om noe annet. Men for første gang kan jeg ikke annet enn å innrømme at jeg kommer til å savne dette. Hjemmet mitt. Mitt hjem. Hjemme.

Brattvåg

 • 03.02.2015, 19:27

50 spørsmål


1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg ganske akkurat 23 år, 11 måneder og litt under to uker!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Hele klassen min!

3. Hvor høy er du? 171 cm! Selv synes jeg det er akkurat litt for høyt, så det hadde ikke gjort meg noe å være 3-4 cm lavere.

4. Hvilken film så du sist? Vi så "Joyeux Noël" i historie for et par uker siden, en utrolig fin film basert på en sann historie fra første verdenskrig. Anbefaler den! Ellers har jeg ikke så ofte tid til å se film.

5. Hvem ringte du sist? Lillesøsteren min, Emma.

6. Hvem ringte deg sist? Jeg aner ikke! Da jeg kjøpte ny telefon i januar måtte nummeret mitt stå i pappa sitt navn for en eller annen grunn, så nå får jeg telefoner hver eneste dag som egentlig skulle til han. Vi har heldigvis fått fikset det, så jeg satser på at jeg slipper å få hans jobbtelefoner fremover...

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Hahahah :D"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer egentlig helt an på hvem og hva det er snakk om!

9. Hva er ditt favorittsted? Uten tvil armkroken til kjæresten! Bortsett fra det, liker jeg veldig godt å være på rommet mitt faktisk. Gjerne inntullet i dyna og med kosesokker på beina.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Jeg misliker miljøer som er våte og kalde, så det å komme ut av dusjen og møte et iskaldt bad må vere noe av det verste jeg vet. Da mistrives jeg!

Northern lights

11. Når så du moren din sist? Hun sitter ca. 3 meter bortenfor meg akkurat nå.

12. Hvilken øyefarge har du? Brun.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Jeg elsker Coldpaly (<3) sin "Christmas Lights" og hele julealbumet til Kurt Nilsen!

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er skilt.

15. Når våknet du i dag? 05:30! Aner ikke hvordan jeg har holdt ut med dette i to og et halvt år, men man blir vel vant til å stå opp tidlig.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da er jeg forhåpentligvis ferdig med utdanningen, har en stabil jobb og et fint hus og mann og barn ved min side!

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg kan ikke huske å ha hatt så mye mareritt, men det var en gang jeg drømte at det bodde bittesmå, grønne mennesker under senga mi. Det høres ikke så veldig skummelt ut, men jeg var livredd!

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? DETTE! Hahaha! Jeg synes faktisk det er det morsomste klippet på hele youtube, og derfor se på det omtrent en gang i uka.

19. Hva er din verste egenskap? Jeg kan være ganske sjefete, spesielt i situasjoner jeg mener jeg har god kontroll. Jeg stresser også ganske ofte, nesten alltid uten grunn.

20. Hva er din beste egenskap? Jeg har alltid god kontroll. Hehe, neida. (joda)

21. Sover du med eller uten klær om natten? Helst med så lite som mulig, hater å svette mens jeg sover!

22. Hvor mange puter har du i sengen? 3.

Lepsøy

23. Hva er det rareste du har spist? Tror det må være griselever og grisehjerte? Har ikke spist så veldig mye rart.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker! Jeg blir så innmari lett kald på føttene.

26. Hva hører du på akkurat nå? Duringen fra vaskemaskinen.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Som laktoseintollerant er det ganske store begrensninger for hvilke is jeg kan spise, men lolipopis på boks er en stor favoritt!

28. Hviken dessert er din favoritt? Igjen, det er få desserter som lages uten melk eller fløte, men oreokake er vel blant favorittene.

29. Den største premien du har vunnet? 50kr på griseflaks! Jeg har vel egentlig aldri vunnet noe som helst...

30. Liker du kaffe? Jeg er ikke så glad i "ren" kaffi, men kaffi med melk går bra! (Men igjen, ganske problematisk når man ikke tåler melk...)

31. Hva drikker du helst til frokost? Hahahah, okei. Melk, ironisk nok! Laktosefri, vel å merke.

Crete

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Nå går jeg jo fortsatt på videregående da, men... Jeg liker ganske godt alle medialærerne egentlig! De aller fleste har jobberfraring fra, eller ekstremt store interesser for det de underviser i, og da blir det med en gang mye mer interessant å høre om det også.

33. Kan du spille poker? Nope!

34. Hva har du spist i dag? En brødskive, fire knekkebrød og fisk og poteter til middag.

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Det er litt flaut at jeg faktisk ikke kommer på noen... Jeg er mer opptatt av historiske hendelser enn personer, egentlig.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? P3.

37. Vil du ha barn? Så absolutt! Men ikke før jeg har en utdanning og en stabil inntekt.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan ganske godt engelsk, og så kan jeg si hva jeg heter, hvor jeg bor og at jeg er 13 år på fransk.

39. Sover du på en spesiell side? Sover alltid på ene siden i fosterstilling. Jeg får ikke sove hvis ikke.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Ingen av delene, jeg hater å bade! Det er så kjedelig...

41. Hva bruker du helst penger på? Jeg skulle sagt at jeg helst bruker penger på opplevelser eller andre kule ting, men det går nok mest til mat og annet unødvendig dilldall.

42. Eier du dyrebare smykker? Jeg har en ring som jeg fikk av mormor, som betyr veldig mye for meg. Den har jeg på nesten hver eneste dag!

Mountains

43. Hva er ditt favoritprogram på tv? Jeg ser ikke så veldig mye på tv, men akkurat nå er det "Mitt Dansecrew" som er favoritten!

44. Hva skal du gjøre i helgen? I helgen har jeg (endelig) frihelg! Kjæresten min kommer hjem på perm, så det blir nok en tur ut i tillegg til kjærestekos og litt lekselesing.

45. Kan du stå på slalåm? Jeg var dritgod da jeg var 10, men etter det har jeg nesten bare kjørt snowboard.

46. Hvordan imponerer man deg? Det kommer veldig an på! Jeg blir som regel imponert av mennesker som greier å være seg selv 100% uansett setting.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standard iphoneringelyden som alle andre også har.

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?
- I løpet av snart 13 år på skole, har jeg aldri fått en lavere karakter enn 4. (nerd)
- Når jeg ikke får sove så legger jeg meg alltid på magen i noen minutter. Når jeg da snur meg tilbake på sida sovner jeg med én gang! Funker som en kule.
- Jeg er allergisk mot halve verden, og det er sykt irriterende.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Julekrusene vi fikk i kalenderen før jul.

50. Er du sosial? Både og! Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap og har ofte et behov for å være alene, men når jeg først kommer meg ut og er sosial så trives jeg veldig godt!

 • 02.02.2015, 17:04

Oh, Monday...


Monday

Jeg prøver så hardt jeg kan å bli et mandagsmenneske. Jeg ønsker å stå opp hver mandag og kjenne at jeg er glad for at det er en ny uke med nye muligheter, men sannheten er at alt jeg vil er å skippe til fredag. Mandag ble ikke min bestevenn da vekkerklokka ringte 05:55 i dag heller, men om en uke kommer det en ny mulighet til å få et litt bedre forhold til denne dagen. Kanskje går det bedre da.

 • 07.01.2015, 14:14

My New Year's resolutions


Jeg kan ærlig innrømme at jeg aldri har greid å holde et nyttårsforsett. I hele mitt liv. Jeg tenker alltid så svært når vi kommer til enden av atter et år, så målene for det nye året blir som regel deretter. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har listet ned "slutte å spise godteri", "trene seks dager i uka" eller "aldri mer gå i joggebukse i offentligheten". Jeg vet jo godt at det aldri i livet kommer til å skje.

I år har jeg fokusert på å sette meg mål som ikke skal være uoppnåelige. Fokuset er helt forskjellig fra hvordan det har vært tidligere i år. I år er ikke målet å ha selvdisiplin til å gjøre ting jeg egentlig ikke har lyst til, men heller å gjøre hverdagen min enklere for meg selv. Jeg vil ha det bra, ha overskudd og være glad. Her er mine mål for det nye året:

Jeg vet godt at jeg har det best med meg selv og er lykkeligst når jeg trener, får nok søvn, driver med ting jeg liker og skaper minner sammen med de jeg er glad i. Alle disse henger vel egentlig sammen, og for at den ene skal gå bra må også de andre være med i bildet. Jeg vil oppleve, være frisk og leve. Og bruke mindre penger på mat. Jeg bruker alt for mange unødvendige penger på mat. Har du noen nyttårsforsett i år?

 

 • 05.01.2015, 17:13

En ny start


Untitled

Jeg tror alt for hardt på at et nytt år gir en ny start. Folk sier at du kan velge å starte på nytt og gjøre endringer hver eneste dag, noe som for så vidt er sant, men jeg synes det er noe helt spesielt når kalenderen starter på nytt og du har 365 blanke dager foran deg. 365 dager til å skrive din egen historie.

Jeg liker tanken på å starte på nytt. Jeg liker tanken på dette blanke arket som jeg kan fylle med akkurat det jeg ønsker. Ord og bilder. Tanker og følelser. Et kreativt fristed, det er det jeg trenger. Jeg håper alle dere som har fulgt meg før vil følge meg videre her. Og til eventuelle nye fjes: Hei, jeg heter Elisabeth. Velkommen hit!

Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits