• 01.10.2015, 19:36

September favorites


Er det oktober allerede?? Det var jo nettopp august! Den siste måneden har rast forbi uten at jeg har rukket å legge merke til den. Jeg har litt blandede følelser angående det egentlig. Jeg liker høsten bare mer og mer, men samtidig er jeg ikke klar for å gi slipp på de grønne bladene på trærne helt enda. Men, men, året går sin gang, så da må jeg vel bare holde følge enten jeg vil eller ei. Over til det innlegget egentlig skulle handle om: her er mine favoritter fra september!

September favorites

Clarins Instant Light natural lip perfector - Er det et produkt jeg anbefaler alle jenter å ha i sminkeveska, så er det denne lipglossen! De aller fleste har vel hørt om den fra før, men jeg vil likevel anbefale den videre. Den er så fin og naturlig! Den gir ganske god fukt til leppene, i tillegg til at den ikke er like rennende som mange andre lipglosser. Den lukter også heeelt himmelsk! Jeg tuller ikke, hadde den vært helt elendig hadde jeg kjøpt den likevel, bare fordi den lukter så innmari godt. Jeg har min i fargen 01 som er den mest rosa, men de andre er også utrolig fine.

Toalettmappe fra House Doctor - Denne toalettmappa kjøpte jeg i en liten butikk på Grünerløkka forrige helg. Litt fordi jeg trengte en ny toalettmappe, men aller mest fordi jeg syntes den var kjempemorsom. Den er ganske stor, så den rommer alt jeg skulle trenge å drasse med meg på tur! Love it!

September favorites

Brow powder duo fra ANASTASIA Beverly Hills - Jeg har skrevet om dette brynspudderet før, men jeg måtte bare ta det med her også. Altså, hvordan greide jeg egentlig å sminke brynene mine før jeg startet å bruke dette? Én ting er i alle fall sikkert, jeg kommer aldri til å gå tilbake til brynsblyant! Kosten jeg bruker er forresten fra Makeup Mekka og den er ikke så verst den heller.

September favorites

Lancôme Hypnôse Drama & Hypnôse Doll Eyes - Disse to mascaraene bruker jeg litt om hverandre. Doll Eyes har vært min favoritt over lengre tid, og gir lange og fyldige men likevel naturlige vipper. Drama er som navnet tilsier litt mer dramatisk, så denne gir vippene en litt tykkere look. Jeg bruker gjerne Doll Eyes til hverdags og Drama når jeg vil pynte meg litt ekstra. Elsker dem begge!

Makeup Mekka eyeshadow magnet - Jeg har aldri, les: aldri hatt på øyenskygge en hel dag uten at den har lagt seg i striper. Aldri. Jeg har helt ekstremt oljete øyelokk, så når øyenskyggen likevel er ødelagt etter en time er det sjeldent jeg gidder å ta meg bryet med det. Men denne primeren her funket faktisk ganske godt selv på mine øyelokk! Sminken holdt seg ikke perfekt fra jeg stod opp til jeg la meg, men jeg kunne lett gått en dag på skolen eller en kveld på byen uten at jeg måtte fikset på den. Jeg vet ikke med dere, men med tanke på at jeg betalte under 50 kroner for den holder det for meg!

September favorites

Redken clear moisture shampoo & balsam - Etter en sommer med sol og saltvann er håret som regel helt uttørket. Da gjelder det å tilføre fuktighet når høsten og kulden kommer snikende. Disse har fungert kjempegodt på håret mitt, og fuktigheten gjør at det heller ikke blir elektrisk selv om jeg bruker skjerf og ullgensere. Selv om studentbudsjettet er stramt, så tror jeg faktisk jeg må unne meg ny både shampoo og balsam av samme type når det går tomt, for det er lenge siden håret mitt har vært mykere og sunnere enn det er nå.

Har du prøvd noen av disse produktene? Hva er dine favoritter fra måneden som gikk?

  • 01.06.2015, 15:22

May favorites


Kan det virkelig være sommer allerede? Det føles som desember var i går, og når jeg titter ut og ser regnet bøtte ned, greier jeg ikke helt å få den "junifeelingen". Men kalenderen har vel aldri tatt feil, så selv om gradestokken viser 7,5 grader, så kan jeg faktisk si at sommeren endelig er her! Her er mine favoritter fra mai:

May favorties

JP Higher Flex jeans fra Never Denim - Tidligere i vår da jeg plutselig ikke hadde flere svarte bukser igjen uten hull, falt valget på superflex-jeansene fra Never Denim. Det første jeg tenkte da jeg prøvde dem på var: Hvorfor i alle dager har jeg ikke prøvd disse før?! Mykere bukser skal du lete lenge etter, og de er faktisk like fleksible som reklamene tilsier! Jeg er bombesikker på at jeg kunne gått i spagaten med dem på om jeg bare hadde vært myk nok til det. Jeg kjøpte også et par i modellen "groupie" som er noe lavere i livet, men highwaistbukser vil for alltid være min favoritt av den enkle grunn at de ikke siger. Love it!

Escada turquoise summer - Jeg har lenge lett etter den perfekte parfymen som passer til både personligheten, smaken og allergien min, men uten mye hell. Jeg er ganske kresen når det kommer til parfymer, og når jeg da i tillegg har en ekstremt sensitiv nese som nyser bare av ordet "parfyme", er det ikke så lett å finne den perfekte duften. I vår kjøpte jeg årets sommerduft fra Escada, og med en blanding av søtt og friskt har jeg kommet nærmere det jeg har lett etter. Jeg har nok ikke funnet min drømmeparfyme enda, men jeg har absolutt ikke noe i mot å bruke denne mens jeg fortsetter letingen!

May favorites

Mobildeksel fra ebay - Selv om jeg liker telefonen min aller best uten mobildeksel, kom jeg frem til at det faktisk var nødvendig å gå til innkjøp av et beskyttende silikondeksel til russetiden. Jeg holdt på å le meg ihjel da jeg fant dette, vel vitende om at jeg er verdens mest gretne person når jeg er sulten! Med en så god match, kunne jeg ikke annet enn å bestille det hjem. Du finner dekselet mitt og flere morsomme motiver her.

Neglelakker fra Essie - Neglelakkene fra Essie har nok blitt en favoritt hos flere enn bare meg! Jeg elsker at de er så enkle å legge, holder lengre enn 1-2 dager og i tillegg er veldig greie i pris. Mine favoritter er fargene "licorice" og "blanc", og den nyeste i samlingen: "resort fling", en nydelig peachfarge som vil bli helt lekker til sommerbrun hud.

May favorites

Polaroidkamera - Dette fikk jeg faktisk til jul av kjæresten min, men siden nettsiden han bestilte filmen fra aldri fikk varen inn på lager, fikk vi ikke kjøpt film til det før nå i mai. Jeg har ikke tatt så mange bilder med det enda fordi jeg er så redd for å sløse bort filmen, men så langt elsker jeg det! Det er noe helt spesielt ved det å faktisk kunne holde et bilde fysisk i hendene rett etter det har blitt tatt. Med dette skal jeg fange mange fantastiske minner! :)

Har du noen favoritter fra mai?

  • 07.04.2015, 19:08

March favorites


Hei! I dag vil jeg gjerne starte med å takke for at så mange har støttet oss og delt innlegget videre. Dagen i går var en veldig merkelig dag, og til tross for at det går fint nå, så unner jeg ingen å oppleve en slik type hets fra andre mennesker. Til dere som er nysgjerrige, så valgte NRK å fjerne innlegget fra facebook da ting gikk helt utenfor deres kontroll. Det hadde vært en liten glipp i moderatorsystemet deres som gjorde at disse kommentarene ikke ble fjernet fort nok, men det er slikt som skjer og ingen kan klandres for det.

Jeg ønsker også å presisere at innlegget i går kveld ikke på noen måte var ment som hets mot verken NRK eller journalisten. Det var en artikkel som traff spikeren på hodet hos mange, og det var bare uheldig at tilbakemeldingene gikk ut over oss, intervjuobjektene. En del av medienes rolle er jo tross alt å skape debatt og komme med kritikk mot samfunnet, og det vil jeg si at journalisten greide meget godt. Når man kommer i en ubehagelig og uventet situasjon som dette så vil man gjerne forklare seg selv og vise sin side av saken, og det var det vi ønsket å gjøre med innlegget som ble publisert i går. Det var fullt og helt for å forsvare oss selv, så dersom noen føler seg støtt av den beklager jeg på det sterkeste!Men over til noe helt annet! Det eneste jeg har vært flink til å legge ut regelmessig etter at jeg startet denne bloggen (okei, har gjort det to ganger, but still!!) er mine månedlige favoritter, men nå hadde jeg tydeligvis glemt helt av det... Bedre sent enn aldri, her er mine favoritter fra mars:

March Favorites

Got2b 2 sexy dry shampoo - Denne kjøpte jeg helt tilfeldig fordi den var på halv pris (sunnmøring, sa du??) på dagligvarebutikken en lørdag jeg skulle kjøpe sjokolade. Det viste seg at det var den beste tørrshampooen jeg noen gang har prøvd! Den gir et resultat som holder håret fresht hele dagen, og den gjør ikke håret grått slik som mange andre tørrshampooer gjør. Det beste er likevel at den lukter helt himmelsk!

March Favorites

NYX HD studio photogenic foundation - Etter en knust foundation og en bomtur på Kicks, var jeg lei av å måtte velge mellom å gå uten sminke og å se ut som ei gulrot i ansiktet. Jeg bestilte denne fra internett et sted, og traff heldigvis blink med fargen på første forsøk (ja, den ser superbleik ut, men det er fordi jeg er superbleik)! Den er lett på huden, god å legge og dekker helt greit. Prisen var det heller ingenting å si på!

Ray-Ban Wayfarer - Disse har jeg ønsket meg i en halv evighet, så da jeg fikk gavekort fra brillebutikken i bursdagsgave var det ingen tvil i hva jeg skulle kjøpe! Solbriller har nærmest blitt en forbruksvare for min del, de forsvinner jo lettere enn sokker (hvorfor????), men disse skal jeg passe på og elske i mange år! Klassiske, litt rocka og tidløse.

March Favorites

Repair shampoo og balsam fra Matrix - Frisøren min hoppet nesten av glede da jeg sa at jeg hadde sluttet å bruke shampoo og balsam fra butikken, hehe. Etter så mange år med farging, føning og retting trenger håret mitt sårt pleie av kvalitetsprodukter og da velger jeg å se på disse som et godt alternativ. Ikke er de så altfor stive i prisen heller! Mine er nesten tom, så nå er det nærmest krise i huset!

Har du noen favoritter fra mars?

  • 01.03.2015, 20:51

February favorites


Endelig er våren her! Kalendermessig i alle fall. I dag er 1.mars, og jeg kjenner pollenallergien komme snikende for å få meg til å klø i nesen. Eller, egentlig så er det nok bare starten på en forkjølelse, men nå er jeg så griselei av vinteren at jeg innbiller meg alle mulige ikke-eksisterende vårtegn. Kjære mars, jeg tar i mot deg med åpne armer! Men først, favorittene fra februar:

Untitled

Untitled

Et helt halvt år - Februar ble den måneden jeg endelig startet å lese igjen. Dette er én av flere bøker som har lagt urørt på nattbordet siden i sommer, så det var uendelig deilig da jeg endelig fikk levert særemnet og startet på bokstabelen. Jeg har ikke kommet mer enn halvveis enda, men jeg elsker virkelig denne boka! Historien er så søt og rørende, og jeg gleder meg til å få lest ferdig.

Blits fra Phottix - Har dere sett hvor fine og lyse bildene jeg har tatt inne har vært i det siste? Takk til denne! FIkk blitsen av pappa i bursdagsgave, og den funker fjell! Å ta bilder innendørs kommer aldri til å bli noe problem igjen. En ekstern blits er noe helt annet enn blitsen som gjerne sitter på kameraet (som jeg forsåvidt ikke har) og det finnes uendelig mange muligheter. Jeg tror jeg må lese meg litt opp på bruksannvisningen, for det finnes mange innstillinger jeg ikke har peiling på enda, hehe. Det blir spennende å få lære mer!

Untitled

Armebånd - Dette fikk jeg i bursdagsgave av Malene og Christine, og siden har det ofte funnet veien til håndleddet mitt. Jeg elsker enkle og betydningsfulle accessories, så dette armebåndet med graveringen "I love this life" traff meg veldig godt. Jeg vet dessverre ikke hvor det er kjøpt.

Pressed powder fra Bobbi Brown - Jeg har egentlig aldri brukt pudder over foundationen, og nå skjønner jeg ikke hvorfor! Sminken holder mye lenger, og jeg slipper å bli skinnende i ansiktet gjennom dagen. Loving it!

Untitled

Sko fra Nelly - Elsker disse! Både kjæresten min og lillesøsteren min kaller dissa for "bestemorskoene", men jeg kan ikke annet enn å forgude dem likevel. Sinnsykt kule, og ikke så ille å gå i heller!

Topp fra Calvin Klein - Dette er det mest komfortable plagget jeg har hatt på meg noen gang! Stoffet er sinnsykt mykt og toppen strammer ikke ubehagelig et eneste sted. Denne har blitt en storfavoritt på bare noen dager, og sannsynligheten er stor for at det kommer flere farger inn i samlingen!

Har du noen favoritter fra februar?

  • 01.02.2015, 19:56

January favorites


Januar har vært verdens lengste måned. Er det bare meg, eller har vi hatt fem helger? Hahaha, jeg er i alle fall glad for at vi nå går inn i februar, og at dagene bare blir lysere og lysere. Snart er det vår! Her er mine favoritter fra januar:

January favs

January favs

Nike air max 90 - Disse bor på føttene mine for tiden! Kulere og mer behagelige sko skal man lete lenge etter. Den eneste ulempen er kanskje at de blir så fort skitne fordi de er så sinnsykt hvite, men det er vel kanskje litt min feil også som bare bruke dem selv om det regner og snør. Opsi!

Mapper fra Bik Bok - Se så fine de er! Nå er det slutt på at ting flyter rundt i sekken og veska, endelig skal det bli system på ting! Alle tre kommer sammen i en "pakke", og de finnes også i andre farger.

January favs

iPhone 6 - ENDELIG!!! I tre og et halvt år har jeg gått rundt med en iPhone 4, og nå i høst kom det til det punktet at det faktisk ikke gikk an å bruke den mer. Denne nye, fine telefonen ble min for noen uker siden og jeg elsker den allerede! Alt ved den er så mye bedre enn den gamle!

Lipliner fra Maybeline - Jeg har lenge lett etter den perfekte mørke leppefargen, og så langt er dette det nærmeste jeg har kommet. Den holder ikke så altfor lenge, men til gjengjeld var den ikke så veldig dyr. Fargen heter 310 Berry Much!

January favs

Hjemmelaget musli - Denne testet jeg ut for første gang før jul, og for ikke så lenge siden lagde jeg en ny ladning. Superenkelt og supergodt! Oppskrift kommer i løpet av uka :)

Inspirerende bilde - Hver gang jeg har en dårlig dag eller en dårlig time eller et dårlig minutt, ser jeg opp på dette bilde for å minne meg selv på at jeg må ta meg tid til å gjøre de tingene som gjør meg lykkelig. Det er gjerne noe som glemmes bort i hverdagen når skole og jobb tar det meste av tid, så da kan det være greit med en liten påminnelse.

Hva er dine favoritter fra januar?

Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits