• 30.09.2015, 20:52

Hvor ble kreativiteten av?


Untitled

fashion

IMG_5117-1

Untitled

Untitled

IMG_4642-1

Det er så lenge siden jeg har fotografert andre mennesker. Jeg savner det egentlig litt. Jeg kunne sitte i timesvis med å finne inspirasjon til "fotoshooter" jeg ville ha med venninnene mine. Det var ikke noe som ikke kunne inspirere meg. Et fotografi, en tegning, en sang, et sitat. Alt jeg så og hørte ble sugd inn som hos en svamp, og brukt til å skape noe nytt. Jeg skjønner det ikke, jeg gikk jo aldri tom for idéer!

Så skjedde det noe. Jeg vet ikke når, hvor, hva eller hvordan. Men noe må ha skjedd. Plutselig var kreativiteten borte. Jeg hadde ikke lyst til å fotografere mer. Jeg sluttet å bruke tid på å sanke inspirasjon, jeg sluttet å skrive, tegne og jeg sluttet til og med å synge i dusjen. Hva skjedde? Er det dette baksiden av å "bli voksen"? At kreativiteten og lysten til å skape forsvinner? I så fall vil ikke jeg bli voksen. Jeg vil ikke være kjedelig. Jeg vil ikke være en grå mus. Jeg vil skape. Jeg vil være kreativ. Jeg vil se verden på samme måte som et barn gjør: som et vakkert sted fylt av inspirasjon og muligheter. Men jeg greier det ikke.

Jentene på bildene er forresten mine fine venninner Synnøve, Lene og Anna, som alltid stilte opp som modeller uansett hvor rare idéene mine var.

 • 29.09.2015, 19:01

Orange is the new black


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled
| coat Second-hand |

Jeg har aldri hatt den veskedilla som mange jenter ser ut til å ha, men jakker derimot... Kåper, trenchcoats, skinnjakker og bomberjakker, I love them all! Jeg er vanligvis ganske fargeløs i klesstilen, så bare ved å slenge på meg en fresh jakke blir antrekket hakket mer spennende. Som for eksempel denne stilige knesj oransje som jeg har arvet! Litt farge skader ingen!

 • 28.09.2015, 15:53

Mini-høstferieHei og god mandag! Håper dere alle har hatt en fin start på uka! Selv har jeg det jeg liker å kalle en mini-høstferie, så min mandag har vært en rolig "lesedag". Helt ok å starte uka på den måten altså! Jeg har ikke så mange forelesninger resten av uka heller, så de neste dagene skal brukes på å få unna litt gjøremål, trene, blogge og lese pensum. Jeg må også pakke litt, for etter skolen på fredag reiser jeg en tur hjem! Det skal bli så deilig å få se igjen venner og familie og ikke minst kattene, hihi. Hvis jeg høres ut som en crazy cat lady nå, er det bare fordi jeg er det.

Nå må vi hive oss rundt med middagen og gårsdagens oppvask her (neida, lærer aldri at det beste er å ta den med en gang...), så skal jeg faktisk en liten tur på IKEA. Favorittstedet mitt <3 Hva har du gjort i dag?

 • 27.09.2015, 18:19

25 ting som gjør meg lykkelig
Inspirert av Eirín.
Hva gjør deg lykkelig?

 • 26.09.2015, 16:00

Oppskrift: ismocca


iced mocha

- INGREDIENTS -

cold coffee
milk
o'boy
ice cubes
enjoy!

iced mocha

Hei! Jeg skulle faktisk til å skrive "god morgen", men så oppdaget jeg at det er langt på dag... I dag var jeg ikke ute av senga før klokka var nærmere halv ett, og selv om det er litt bittert å sove bort en så fin dag, så tror jeg at det trengtes. Dagen i dag har bare gått ut på å spise pizzarester, se fotball (når du flytter sammen med en fotballfanatiker er hver helg fotballhelg) og nytt en deilig ismocca. Denne må dere prøve! Mye billigere enn de du får kjøpt på café, og i tillegg utrolig god! Jeg brukte ca. 50/50 med nedkjølt pulverkaffe og melk + to store spiseskjeer o'boypulver, men det kan selvsagt varieres alt etter hvor mye kaffe- eller sjokoladesmak du selv ønsker. Anbefales!

Hva synes dere forresten om det nye designet? Eller, nytt og nytt. Jeg har vel egentlig bare lagt til en sidemeny, men gud, som jeg har savnet den! Synes det er så greit å ha bilde av meg selv i sidemenyen, for da slipper jeg å ha en header med bilde for at dere skal se hvem som faktisk skriver denne bloggen, hehe. Ellers har jeg lagt inn en bloglovin-knapp slik at dere lettere kan følge meg der og et slideshow av instagramfeeden min. Jeg tror jeg skal jobbe litt med å få mer luft mellom de forskjellige elementene i sidemenyen, men ellers er jeg veldig fornøyd!

 • 25.09.2015, 18:13

Finally FriYAY


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled
| dress Bershka | cardigan Vero Moda | scarf Zara | hat Bikbok | bag Don Donna | boots Nelly.com |

Endelig helg! I dag var jeg usikker på om rekken med forelesninger noen gang skulle ta slutt. Heldigvis gjorde den det, og etter en slitsom uke kan jeg endelig ta meg helg med god samvittighet! Jeg har allerede fått av meg kjolen, tatt på meg joggebuksa og krøpet opp i sofahjørnet, og her har jeg planer om å bli værende. Det er mulig jeg må løfte på rumpa for å lage pizza litt senere, men noe mer enn det har jeg ikke tenkt til å røre på meg i dag. Det får da være grenser! Hihi! Ha en fin helg!

Psst! Jeg driver og fikser litt på designet, derfor det kan se litt rotete ut :)

 • 24.09.2015, 18:08

Heathers for fall


Heather

THURSDAY FLOWER RUN

Heather

Heather

Heihei! Først og fremst, unnskyld for mitt fravær fra bloggen den siste uka. Jeg skulle liksom bli flink til disse blogg-greiene da jeg flyttet til Oslo, men det har ikke gått helt etter planen til nå. Siden sist jeg var innom har jeg nemlig vært gjennom feber og en kjip forkjølelse i tillegg til en del arbeid på skolen, så det måtte komme i første rekke. Håper dere tilgir meg!

Over til noe helt annet! På vei hjem fra skolen i dag stakk jeg hodet innom Plantasjen, og jammen kom jeg ikke ut igjen med hele seks lyng(er?) og en stor sekk med jord! Jeg har derfor brukt oppholdet mellom regnbygene i ettermiddag til å få litt skitt under neglene og pyntet opp balkongen litt. Lyng er jo så fint! Jeg tror ikke jeg har plantet noe som helst siden jeg var sju og skulle lage gresskaråker i blomsterbeddet til mamma, men det gikk heldigvis veldig fint likevel. Jeg kan jo ikke en ting om å stelle blomster, men lyng er vel kanskje en sånn type plante som passer på seg selv, eller? Forhåpentligvis lever de en stund! Alt som mangler nå er et lite cafésett, så tror jeg det skal bli riktig så koselig der ute på balkongen vår, hihi! Ble det ikke fint vel?

 • 14.09.2015, 16:01

Monday


Untitled

Untitled

Untitled

Goood mandag alle! Hvordan har starten på uken deres vært? For min del startet mandagen rolig på sofaen med frokost og serier, men nå har jeg ordnet meg, spist middag og er snart klar for å gå ut døra. I dag er jo den store valgdagen, så journalistklassen skal ut i Oslo og kommunene rundt for å dekke valget. Selv skal jeg til Lillestrøm i Skedsmo kommune og forhåpentligvis finne noen gode nyhetssaker i løpet av kvelden. Ha en fin dag!

 • 13.09.2015, 19:25

Tips til oppbevaring av sminke + høstfavoritter


Hei og god søndag! Har dere hatt en fin helg? Med unntak av et kjempekoselig vorspiel med journalistklassen på fredag, har dette vært en skikkelig sofahelg for vår del. Vi har ryddet og vasket leiligheten, men ellers har det for det meste gått i Orange is the new black og Modern Family. Megadeilig måte å lade opp batteriene etter en travel uke!

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg oppbevarer sminken min og noen høstfavoritter i sminkepungen! Da jeg flyttet mellom mamma og pappa var det letteste å oppbevare alt i en sminkeveske slik at jeg lett kunne pakke det med meg når jeg skulle noe. Ulempen med det var at alt ble så skittent og lett å miste, så da jeg flyttet for meg selv i august og bare skulle bo på ett sted, fant jeg ut at jeg måtte finne en bedre løsning.

Untitled

Untitled

Dette var det jeg endte opp med! En lekker boks med lokk og en egen beholder til kostene, begge fra IKEA. Vi har også en boks til tannbørstene våre og matchede såpebeholder, hihi. Mye mer oversiktlig enn en rotete mappe. Pluss for at det i tillegg til å være praktisk ser fantastisk ut på baderomshyllen! Ikke var de noe dyre heller, så disse anbefaler jeg virkelig.

- MAKEUP FAVORITES -

Untitled1.Sleek OH SO SPECIAL 658 palette | 2.Anastasia brow powder duo, medium brown | 3.Makeup Mekka angled brow brush 245 | 4.Diorskin Forever 020 | 5.Lancôme Hypnôse Drama | 6.BareMinerals bronzer, warmth | 7.Makeup Mekka lipstick, Smashing |
8.Makeup Mekka lipstick, Mouth Mousse

Untitled

Untitled

Her har dere mine sminkefavoritter til høsten! Jeg har et mål om å bli flinkere til å legge øyenskygge og bruke leppestift oftere, og med disse produktene har jeg i alle fall et godt utgangspunkt, hehe. Jeg vil virkelig anbefale brynspudderet fra Anastasia, forresten! Jeg skjønner ikke hvordan jeg har fått til å sminke brynene mine med en blyant fra H&M i så mange år, for med pudder blir det virkelig sååå mye finere. Jeg føler jeg begynner å få en sminkesamling med alle produktene jeg "trenger" og som passer til huden min, det eneste jeg mangler er en god primer som ikke tørker ut huden. Har dere noen gode tips så skrik ut! Hva er dine sminkefavoritter i høst?

 • 11.09.2015, 16:06

Cotton candy


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled
| sweater Homemade | skirt Zara | sneakers Nike air max 90 |

Om noen av mine nærmeste venninner hadde møtt meg på gata i går, er jeg faktisk ikke sikker på om de hadde trodd sine egne øyne. Er det et vandrende sukkerspinn som er ute på tur? For en som går nesten bare i svarte klær er det ganske stort å gå kledd i ikke bare én, men hele TO farger samtidig! Men jeg elsker den nye skappelgenseren min og jeg elsker det rosa skinnskjørtet, så hvorfor ikke kombinere disse herlighetene? Tro det eller ei, men jeg likte faktisk å være litt mer fargerik enn jeg vanligvis er. Det kan faktisk til og med hende at dette ikke er siste gangen dere ser meg i noe annet enn svart, hvitt og grått! Hva synes du om antrekket?

Follow

 • 10.09.2015, 18:41

Skappelgenseren


Untitled

Untitled

Untitled

Se hva som kom i posten tidligere i uka! Skappelgenseren skulle være mitt lille prosjekt i fjor høst, men jeg var visst ikke så glad i å strikke som jeg hadde håpet. Etter ca ti centimeter gikk den videre til mamma, men når våren kom og flyttingen startet og genseren fortsatt ikke var halvferdig engang, så la vi vel egentlig prosjektet litt dødt begge to. Etter sommeren kom jeg frem til at det var litt dumt å ha brukt så mye penger på garn uten å få en genser ut av det, så jeg la den igjen hos moren til kjæresten min da vi flyttet for å se om den ikke "på magisk vis" ble ferdig, hehe...

Og det ble den gitt! Etter bare noen uker lå den på postkontoret her i Oslo, og jeg er såååå fornøyd! Den er nok mye finere enn den hadde blitt om jeg skulle strikket den helt selv, og varm og supergod! Bildene greier ikke helt å rettferdiggjøre fargen, men den er i en helt herlig dus mintfarge. Jeg brukte den i dag selv om sola stekte på himmelen, så antrekk skal dere få se i morgen. Tusen hjertelig takk til deg, Marit, som strikket den ferdig for meg! Jeg elsker den allerede <3 Hva synes du om genseren?

 • 02.09.2015, 18:26

I want to wear this!
This autumn I want to wear this! Om det bare slutter å regne... Jeg vil ha sol og crispy høstluft, strikkede gensere, skinn og kåper!

Follow

 • 01.09.2015, 19:36

Goodbye summer


The perfect messy braid

New in

Untitled

Untitled

Untitled

Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Buongiorno Tortoreto

Stato della Città del Vaticano

Untitled

Untitled

Både været og kalenderen tilsier uheldigvis at sommeren er over for denne gang. Da september banket på døra tok den med seg regnet inn, så den første høstdagen har vært ganske grå. Men akkurat nå vil jeg heller tenke på månedene som var! På tross av drittværet har sommeren vært ganske bra! Jeg har jobbet en del, men jeg har også hatt en fantastisk tur til Roma og Tortoreto i Italia, besøkt Sommerfesten på Giske, tilbragt fine kvelder med venninner og til og med flyttet hjemmefra. Sommeren har absolutt vært en suksess, og jeg skal ta med meg alle de fine minnene inn i årstiden som kommer. Hva er ditt beste sommerminne fra i år?

Follow

Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits