• 28.07.2015, 14:41

Boungiorno Tortoreto


Buongiorno Tortoreto

Boungiorno Tortoreto

Heiheeei! Siden sist opdatering har vi tatt buss gjennom landet, og befinner oss nå på østkysten av Italia, nærmere bestemt Tortoreto. Her er det strandliv og sand i badetrusa som gjelder, så de siste dagene har vi tilbragt med total avslapning i solsenga og avkjøling (ikke det at det er så veldig kaldt...) i Adriaterhavet. Restaurantene ligger på rekke og rad langs strandkanten og leilighetene er store og fine, så her lider vi absolutt ingen nød! Det virker ikke som om det er noen andre utenlandske turister her, så de som jobber her snakker nesten ikke et ord engelsk. Vi har likevel greid oss relativt fint, og til og med lært oss noen italienske gloser!

I dag har vi tatt en liten pause fra sola, og tenker på å leie sykler for å utforske litt utover ettermiddagen. Vi har hørt rykter om at "gamlebyen" skal være et veldig fint område, så det spørs om ikke middagen blir spist der i kveld. Nå må jeg få dagens dose D-vitamin! Ciao!

 • 23.07.2015, 13:43

Orange


Untitled

Untitled

Untitled
| dress Bikbok | shoes Nelly | purse Marc by Marc Jacobs | headpiece Monki |

Her har dere gårsdagens antrekk fra Roma! Bildene er tatt rett utenfor døren til leiligheten vår, se så koselig da! Den oransje kjolen matcher jo både gulv, vegger og blomsterpotte, haha! I dag har vi bare vært her og slappet av, men skal snart ut for å shoppe litt og se Spanish steps og Pantheon. Ha en fin torsdag! Hva synes du om antrekket?

 • 22.07.2015, 18:08

Colosseum & Forum Romanum


Hei fra Roma! Vi kom frem i går formiddag, til fine leiligheter, egen uteplass og tidenes hetebølge. I følge guiden vi hadde i dag er dette den varmeste sommeren på 100 år, så når det i tillegg er en luftfuktighet på 90% kan dere tro det er varmt! Bortsett fra det har vi det veldig fint her! FOR en nydelig by! Og så mye god mat og gelato det finnes her! Så til tross for at vi er gjennomvåte av svette etter en noen minutter (hehe, æsj), koser vi oss veldig.

I dag hadde vi en guidet tur på Colosseum og Forum Romanum, og det anbefaler jeg så absolutt at dere gjør om dere noen gang skal til Roma! Det er utrolig hvor mye du kan lære av å ha med guide, og ikke minst finner du ut hvor mye feil du faktisk har lært i historie på skolen. Spennende! Her kommer et lite bildedryss fra begge stedene:

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

I Colosseum møtte vi på en av etterkommerne til dyrene som kjempet i gladiatorkampene her! Eller bare en vanlig gatekatt som hadde sneket seg inn, men det hørtes ikke like spennende ut...

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Igjen, denne byen er så vakker! Jeg skulle likt å se hvordan det så ut for nesten totusen år siden når alle disse bygningene og monumentene fortsatt var hele, det hadde nok vært et helt fantastisk syn. Nå skal jeg begynne å ordne meg før vi skal ut og spise middag! Ha en fin kveld videre!

 • 19.07.2015, 14:20

Sunday moodboard
Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin helg så langt! I løpet av de siste dagene har det regnet mye, jeg har hatt min siste vakt på jobb, jeg har takket ja til skoleplass på journalistikk ved Høgskolen i Oslo og Akershus (jippi!!), og jeg har belønnet meg selv med en skatt av en kåpe som skal holde meg varm i vinter (jippix2!!). Jeg er så utrolig lettet for at skoleplassen er i boks! Smart som jeg var søkte jeg bare på et studie i Oslo, så om jeg ikke hadde kommet inn måtte vi mest sannsynlig sagt opp den søte, lille leiligheten vår allerede før vi fikk flyttet inn, og det hadde vært ganske kjedelig. Nå er heldigvis alt klart, og jeg gleder meg bare enda mer til å flytte og ta fatt på studiene! Er det noen av dere som skal starte der til høsten, kanskje?

Over til søndagens moodboard: Endelig begynner avreisedatoen å nærme seg! Natt til tirsdag reiser jeg til Italia, og hva passet vel ikke bedre enn litt idylliske bilder av det vakre landet på en ellers regntung julidag? Akkurat nå står kofferten tom ute i gangen, og jeg skal starte på den forferdelige jobben med å fylle den ganske snart. Jeg hater å pakke! Selv etter å ha reist minst en gang i året i nitten år er det fortsatt helt umulig for meg å ikke pakke med hundre ting jeg ikke trenger. I tillegg skal jeg denne gangen pakke til både by i hetebølge og strandliv, så dette blir en utfordring. Det er vel best å bare hoppe i det! Hva pakker man egentlig med seg til Italia?

Follow

 • 16.07.2015, 19:33

Prosjekt soverom: Check!


Hei alle sammen! Nå begynner det å bli en god stund siden jeg lovet dere å vise frem rommet mitt, men grunnen til at det ikke har blitt gjort er faktisk fordi det ikke har vært ferdig før nå! For et par dager siden kom endelig kontorstolen, så nå er alt på plass. Derfor ryddet og støvsugde jeg i går, slik at jeg kunne ta bilder og vise dere. Og litt fordi jeg hadde kjøpt nye blomster og de så finere ut når det var ryddig, men mest for dere altså.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Jeg fikk endelig brukt melkeflaska jeg kjøpte på fretex for flere år siden til noe nyttig: blomstervase! Siden rommet mitt er relativt fargeløst synes jeg det er gøy med blomster med en liten "pop of colour" for å skape litt liv. Sjiraffbildet er også et av mine favorittelementer i rommet.

Untitled

Untitled

Sjekk detaljene på senga og nattbordet! Det er så sykt å tenke på at begge disse faktisk er håndlaget av oldefaren min. Tenk å få til noe sånt da! Det eneste jeg stusser litt på er lengden på senga. Når jeg ligger med hodet på puta, nesten helt oppe med gavelen, greier jeg akkurat å få plass når jeg strekker ut bena. Og jeg er bare 170cm høy altså. Var de kortere før i tiden eller? Haha!

Untitled

Untitled

Smykkespeilet mitt er den ene "store" tingen jeg vurderer å ta med hjemmenifra når jeg flytter i august. Det er jo så genialt! På utsiden ser det bare ut som et speil, men når det åpnes opp henger alle smykkene, øredobbene og ringene mine fint på rekke og rad. Jeg synes det fort blir rotete om alt av smykker skal ligge fremme, så inne i et slikt skap kan jeg gjemme dem litt bort samtidig som det er oversiktlig og ryddig når det er noe jeg trenger. Elsker det! Jeg må nok bare prøve å lage plass til det i den lille leiligheten i Oslo...

Untitled

Untitled

Untitled

Det er visst noe med disse sjiraffene...

Untitled

Untitled

Dette rommet fikk også total makeover da vi flyttet inn, og alt av grønn blomstertapet og trefarget panel (taket) er borte. Nå er det lyst og med minimalistiske farger, akkurat slik jeg liker det! Det eneste jeg savner er en taklampe for å gi enda mer lys, men det blir litt vanskelig når det ikke er noe uttak for det. Jeg trives så godt her inne! Nesten litt trist at jeg skal flytte ut herfra nesten rett etter jeg flyttet inn!

Follow

 • 13.07.2015, 14:16

Lately on instagram

Trykk på bildene for å komme til profilen min! Instagram er den morsomte appen jeg vet om, og jeg elsker å finne nye og fine profiler og følge. Legg igjen brukernavnet ditt så tar jeg en tur innom! Men først -> jobb.

 • 12.07.2015, 15:07

Be(ach) ready


Untitled

trenger jeg litt sol og varme! Kroppen vil ha D-vitamin, leggene vil ha brunfarge og nesen vil ha fregner, men slik blir det ikke når sola gjemmer seg bak skyene og jeg tilbringer det meste av tiden min inne bak kassa på Coop. Det positive er at jeg bare har fire vakter igjen, og at jeg om litt over en uke pakker kofferten og reiser til Italia! Jeg har gått til innkjøp av to nye (og superfine) bikinier så nå er jeg helt klar for sol, varme og sand mellom tærne. Det skal bli så innmari godt!

Untitled

Untitled

Untitled

Fint tilbehør og lette plagg skal også med i kofferten, og jeg tror nesten jeg må skaffe meg en svær solhatt og en kimono eller kaftan før avreise. Hvem har vel sagt at bikini og saltvannshår ikke er fresht? Jeg har samlet sammen litt inspirasjon til både dere og meg selv, og som dere ser så skal det faktisk ikke så mye tilbehør og dilldall til for å bli den beachbaben!

Follow

 • 10.07.2015, 18:03

#mycalvins


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

So in love with my calvins.

Follow

 • 09.07.2015, 14:05

Plan your life


Hey sweeties! I dag tenkte jeg å vise dere denne lekre tingen jeg hentet på postkontoret i går. Jeg er avhengig av å ha avtaler og datoer på stell for å ikke stresse meg selv av hengslene, og har derfor vært en stor tilhenger av almanakker og planleggere de siste årene. I flere år har jeg brukt almanakkene fra personligalmanakk.no og hadde egentlig tenkt til å legge inn bestilling på en ny nå i sommer, men da jeg kom over disse designet av Erin Condren på bloggen til Malin ble jeg helt forelsket. Denne planleggingsboken har alt, bare se selv:

Untitled

Untitled

Untitled

De går egentlig fra januar til desember, men ved å betale bittelitt ekstra fikk jeg de gjenværende månedene av 2015 i tillegg til hele 2016 i boken! Du får velge mellom mange forskjellige forsider og være med på å velge hvordan du vil almanakken skal se ut, noe jeg synes er veldig morsomt. Da blir den med en gang mye mer personlig!

Untitled

Untitled

I starten av hver måned er det en oversikt over måneden der du kan skrive inn viktige avtaler, bursdager og lignende, før du kommer til hver enkelt dag der du kan planlegge litt nøyere. Jeg valgte å ha en vertikal layout med tre separate ruter hver dag, slik at jeg kan skille "temaer" som for eksempel jobb, skole og blogg fra hverandre. Genialt og veldig oversiktlig!

Untitled

I tillegg til månedsoversikten starter hver nye måned med en side du kan ta notater og noen oppløftende og motiverende visdomsord.

Untitled

Untitled

Med på kjøpet kom også en egen notatbok for å skrive ned bursdager, noen klistermerker, feelgood-kort og søte klistrelapper til gaver. Det finnes også haugevis med ekstrautstyr å kjøpe på nettsiden, noe jeg synes er så gøy! Haha, det virker kanskje rart at jeg er så oppspilt over noe sånt som en planleggingsbok, men se på den da! Nå gleder jeg meg faktisk bare enda mer til sommerferien er over og jeg skal ta fatt på studiene slik at jeg kan ta den skikkelig i bruk. Happy planning!

Follow

 • 08.07.2015, 13:24

Let's talk interior| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

I dag er det bare en måned til jeg og kjæresten pakker bagene og flytter til hovedstaden. Det er llitt rart å tenke på at jeg snart skal forlate den trygge, lille bygda her på Sunnmøre for svære, ukjente Oslo, men jeg kjenner at sommerfuglene i magen er mest jeg-gleder-meg-sommerfugler. Helt siden jeg fikk se leiligheten i juni, har jeg drevet med mental planlegging av det som nå skal bli vårt lille hjem. Siden vi leier med studentforeningen kan vi ikke gjøre noen store endringer på leiligheten, så jeg får fint leve med at veggen bak kjøkkeninnredningen er knæsj rød og at vi ikke for alt i verden får lov til å male den (selv om jeg ringte til dem med min mest ydmyke telefonstemme og spurte så fint jeg bare kunne om det var greit). Vi har det aller meste av møbler på plass, så nå gjenstår bare pynting og det jeg vil se på som detaljer for å gjøre denne leiligheten til vår egen. Som mannfolk flest, er ikke kjæresten min overbegeistret over pynteputer, planter og levende lys, så derfor ser jeg på det som min oppgave å lage det koselig på den lille plassen vi har, hihi!

Den skandinaviske stilen har vært i vinden en stund nå, og jeg har falt helt pladask! Jeg synes robuste materialer i tre kombinert med sort, hvitt og nyanser av grått og brunt er innmari fint, så dette er nok stilen jeg vil gå for når jeg etterhvert får mast meg til (eller lurt inn) et saueskinn og en pute eller to! Leiligheten er for det meste hvit (kremt, rød vegg... Jeg ville seriøst gjort alle som skal bo der senere en tjeneste ved å få male den veggen!) og har store vinduer, så jeg tror den skandinaviske stilen hadde passet perfekt inn der. Salongbordet fra Sorelle ble jeg helt forelsket i, så om det fortsatt er på salg når vi kommer dit i august spørs det om jeg faktisk må bestille det hjem. Se så kult da! Jeg kjenner jeg gleder meg mer og mer jo mer jeg tenker tanken på å flytte. Dette skal bli så gøy!

♥ INSPIRATION ♥Follow

 • 07.07.2015, 15:38

A little something underneath


Untitled

"Wear fabulous lingerie, even if no one is going to see it..."

Untitled

Untitled

Fordelen med å ikke være spesielt brystfager: Det er ingen problem å bruke blondebher med minimalt med støtte! Jeg elsker pent undertøy, helst med blonder. Det booster faktisk selvtilliten å føle seg fin under klærne også, uavhengig om dine intensjoner er å vise frem undertøyet ditt eller holde det for deg selv. Her om dagen fant jeg to nye skatter til samlingen, og det gjorde det heller ikke verre at de bare kostet 50kr per stk på Kappahl. I'm in love!

 • 06.07.2015, 17:03

I scream, you scream...


Untitled

...we all scream for ice cream!

Untitled
| Jacket, top & skirt Bikbok | Purse Second hand | Sunnies nau | Shoes Nike air max |

I går dro jeg og kjæresten til byen for å sjekke ut sushien på Zuuma og ha en datenight før han reiste tilbake til militæret. Åh, så godt det var! Til dessert ble det hver sin gigantiske softis på stuen, så tvang jeg han til å ta bilder av meg før isen (som tilfeldigvis matcher antrekket, blunkefjes) smeltet. Vi ble enige om at han må øve seg på fotograferingen, og jeg må øve meg på poseringene. Hehe. Når isen var godt plassert i magen (jeg greide nesten å spise hele), måtte jeg levere kjæresten på flyplassen, noe som alltid er like trist. Heldigvis kommer han tilbake om bare to uker, og da reiser vi på ferie, hurra! Hva synes du om antrekket?

 • 05.07.2015, 19:37

Peace, love & understanding


Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

I går var vi en liten tur innom Sommerfesten på Giske. Det var sol, fine mennesker og et fantastisk vakkert festivalområde, men den iskalde vinden og mangel på varme klær jaget oss hjem igjen etter bare to timer på festival. Egentlig helt greit, for akkurat i går var potetgull og Orange is the new black sammen med verdens beste mann minst like bra.

Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits