• 29.06.2015, 15:22

New in


Untitled

Untitled

Untitled

God dag, alle fine! I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere mitt siste innkjøp. Egentlig er jeg lutfattig her jeg sitter og venter på skattepengene mine (hvor blir de av? :'( ), men siden jeg hadde en del gavekort og tilgodelapper hos klesbutikken her i bygda, greide jeg ikke å bare snu meg og forlate dette råstilige settet i butikken... Se på det da! Jeg gleder meg til å bruke delene både sammen og hver for seg, enten med sandaler, sneakers eller skyhøye stiletter! Om ikke sommeren har tenkt å komme til Sunnmøre, skal det i alle fall pakkes i kofferten til Italia. Jeg er helt sikker på at dette antrekket ville passet perfekt inn på en fortauscafé i en sidegate i Roma, åhh...

  • 28.06.2015, 15:34

Sunday moodboard
Søndag, jeg elsker deg. Selv om jeg har ferie og fri nesten hver dag, så er det noe helt spesielt med søndager. Det er liksom tillatt å sove så lenge du bare orker, spise en god frokost, og rett og slett bare bruke dagen til nøyaktig det du har lyst til. Herlig.

  • 26.06.2015, 12:38

Perfect lunch: chicken wraps


 

Noe av det beste med å ha sommerferie og mye fri, er at jeg får mye bedre tid til å lage mat og prøve meg frem på kjøkkenet. Egentlig har jeg alltid hatet alt som har med kokkelering eller baking og gjøre, rett og slett fordi jeg synes det er så innmari kjedelig å rydde opp igjen etterpå, men nå som jeg snart skal flytte fra mamma og pappas matlaging har jeg innsett at det kanskje er på tide at jeg lærer meg å lage god mat selv. I frykt for å utløse brannalarmen eller ødelegge en panne ved å svi fast et eller annet i bunnen igjen (jepp, begge deler har skjedd...), bestemte jeg meg for å lage noe raskt og enkelt som ikke krevde noe som helst varme til lunsj: kyllingwraps.


Untitled

Du trenger:
tacolefse
rømme
middelhavssalat (salatmix)
salatkylling
mais
fetaost

Untitled

Det jeg gjorde var så lett som å klesje alt på tacolefsa, for så å rulle den sammen. Så lett at til og med jeg fikk det til, og ikke minst supergodt! Du kan selvsagt ha akkurat hva du måtte ønske inni, men denne kombinasjonen var fantastisk god. Wraps passer også perfekt til å ta med i picnickurven på stranda eller i parken i sommer! Det er bare å pakke dem inn i plastfolie og putte dem i en boks, så er du good to go. Det skal i alle fall jeg gjøre i sommer!

  • 25.06.2015, 11:38

Good morning


Untitled

Untitled

Untitled

Når sommeren ikke viser seg ute, får vi kose oss inne i stedet! Jeg elsker treige morgener med påfyll av inspirasjon fra magasiner, god tid til frokost og iskald drikke. Det finnes nesten ikke noen bedre måte å starte dagen på enn slik! Ha en fin dag!

  • 24.06.2015, 18:00

Take me to Italy


I år går sommerferien til vakre Italia! Jeg har aldri vært i Italia før, men utifra bildene kan jeg ikke noe annet enn å tro at det er fantastisk vakkert der. Vi starter turen i Roma der vi skal bo rett ved Colosseum. Jeg gleder meg slik til å vandre i de gamle gatene og finne bortgjemte caféer, restauranter og små butikker. Vi har fått tips om å prøve å holde oss borte fra de typiske turistfellene og heller prøve å finne de skjulte og ekte italienske skattene i sidegatene, så det blir spennende å se om vi finner noe.

Etter noen dager i hovedstaden skal vi ta bussen til østkysten, nærmere bestemt den lille byen Tortoreto. Her bli det nok mer strandliv og avslapping ved bassenget, og det skal bli utrolig deilig å bare koble helt ut i en liten uke. Og blir vi lei av det late livet, så skal det visst finnes mye fint å se i Abruzzo-regionen også!

Det blir veldig gøy å få oppleve både by og strand i løpet av en og samme ferietur, og jeg har stor tro på at vi kommer til å få det utrolig bra i Italia! Når jeg kommer hjem er det bare noen dager til jeg starter på studiene, så dette blir en god anledning til å få lade opp batteriene før en hektisk men spennende høst. Som sagt har jeg aldri vært i Italia før, så dersom noen har forslag til ting å se og gjøre enten i Roma eller Tortoreto tar jeg imot tips med glede! Hvor tar du turen i sommer?

  • 23.06.2015, 12:35

Hats are about emotion


Untitled

"Hats are about emotion. It is all about how it makes you feel."

Untitled

Untitled

Untitled| Jacket & shirt H&M | Jeans Bikbok | Hat Cubus | Shoes Nelly | Purse Marc by Marc Jacobs | Watch Larsson & Jennings |

God morgen eller god dag, alt ettersom! I dag starter jeg dagen med tacosalat, appelsinjuice og gårsdagens antrekk som bestod av blant annet en av mine favoritthatter. Personlig synes jeg en hatt kan gjøre hele antrekket, det blir på en måte mer gøy med en gang du tar på noe på hodet! Kjæresten min er ikke helt enig i det, og vil vel helst at hattene mine skal bli liggende fint på hylla, men hey, så lenge det får meg til å føle meg bra og litt gladere, så kommer jeg til å ta på meg hatten når jeg går ut døra, haha!

Hva synes dere forresten om det nye designet mitt? Jeg kom til et punkt der jeg innså at jeg faktisk aldri kommer til å bli fornøyd om jeg skal sitte å plotte inn koder som jeg ikke skjønner selv, så hvorfor ikke ta til takke med et noen andre har laget? Det er kanskje ikke like kult å ha et design "alle andre" også kan bruke, men det er så fint at jeg ikke greier å bry meg om det engang. Nå mangler jeg bare en ny header, så er i alle fall jeg superfornøyd!

  • 22.06.2015, 16:37

Starten på et nytt kapittel


Untitled

På torsdag hadde jeg min aller siste dag på videregående. På torsdag satt jeg for aller siste gang i klasserommet sammen med en helt fantastisk gjeng, og gråt. Det var rart, for det var egentlig en dag jeg hadde gledet meg til, men når jeg tenkte at shit, jeg skal ikke se denne gjengen hver eneste dag lenger, så ble det ganske trist likevel. De siste tre årene har vært helt fantastiske, og jeg er så utrolig takknemlig for alt jeg har lært og alle de gode menneskene jeg har fått gleden av å bli kjent med. Alle de gode stundene veier opp for de vonde, og jeg sitter igjen med et stort smil om munnen og en haug av herlige minner som jeg skal ta med meg videre. For nå starter et nytt kapittel.

Fredags morgen klokka 07:00 satt jeg alene på flyet til Oslo. Byen jeg skal kalle mitt hjem i minst tre år fremover. Før klokka bikket 11 på formiddagen stod jeg utenfor døra til leiligheten til meg og kjæresten med nøklene i hånda og et glis om munnen. Den er helt perfekt! Lys, relativt stor, fin og moderne. Den ligger sentralt, men likevel i et stille og rolig område. Vi har eget kjøkken, eget bad, og til og med en balkong med en nydelig utsikt. Vi kunne ikke bedt om noe bedre! Jeg gleder meg til å ta fatt på dette kapittelet, og skrive mitt eget lille eventyr.

Untitled

Untitled

  • 05.06.2015, 15:07

Til meg, fra meg


God heeeelg! Dette må være den beste fredagen på lenge! I dag formiddag vandret jeg smilende ut dørene på skolen med en toppkarakter i mediaeksamen på vitnemålet, for en herlig følelse! I tillegg skinner sola for første gang på lenge, kjæresten min som jeg ikke har sett på over en måned kommer endelig hjem på perm, og i kveld skal vi på konsert med Matoma. Det kan nesten ikke bli bedre enn dette!

Forrige fredag kjøpte jeg meg en belønning for å ha kommet meg levende gjennom de skriftlige eksamenene (nå gjenstår det bare å få karakteren..), og da var det eneste som stod på hjernen min disse lekre sandalene fra Birkenstock. De har stått på ønskelisten i over et år, og jeg gleder meg til å bruke de ved bassengkanten og i gatene i Italia i sommer!

New in

New in

New in

  • 03.06.2015, 15:56

Dots all over


Hei alle! Akkurat nå sitter jeg i et hav av skisser, kamerautstyr, tekopper og halspastiller, så sa kan det ikke være noe annet enn mediaeksamen som er på gang! Og en liten (men kjempeirriterende) forkjølelse. Jeg trakk oppgave i dag, så nå sitter jeg og lager en holdningskampanje om nettvett. Det er så absolutt ikke den verste oppgaven jeg kunne fått, så jeg skal ikke klage! Selv om det er viktig å jobbe litt ekstra hardt i eksamensperioden, er pauser også en viktig del av det hele, skal man unngå å gå lei. Derfor tenkte jeg å stikke nesen innom her for å dele et antrekk fra forrige uke, da jeg vandret rundt i min favorittjumpsuit.

Untitled

Untitled

Untitled

Jumpsuiten er fra Bikbok, men den kjøpte jeg i fjor så den har de nok ikke inne lenger. Gleder meg til temperaturen tillater at jeg jeg kan løpe rundt i den i bare bein! Og før noen rekker å kommentere det: ja, håret mitt har ca 40 forskjellige farger og etterveksten er grusom, men jeg har bestilt frisørtime så no worries! ;)

  • 01.06.2015, 15:22

May favorites


Kan det virkelig være sommer allerede? Det føles som desember var i går, og når jeg titter ut og ser regnet bøtte ned, greier jeg ikke helt å få den "junifeelingen". Men kalenderen har vel aldri tatt feil, så selv om gradestokken viser 7,5 grader, så kan jeg faktisk si at sommeren endelig er her! Her er mine favoritter fra mai:

May favorties

JP Higher Flex jeans fra Never Denim - Tidligere i vår da jeg plutselig ikke hadde flere svarte bukser igjen uten hull, falt valget på superflex-jeansene fra Never Denim. Det første jeg tenkte da jeg prøvde dem på var: Hvorfor i alle dager har jeg ikke prøvd disse før?! Mykere bukser skal du lete lenge etter, og de er faktisk like fleksible som reklamene tilsier! Jeg er bombesikker på at jeg kunne gått i spagaten med dem på om jeg bare hadde vært myk nok til det. Jeg kjøpte også et par i modellen "groupie" som er noe lavere i livet, men highwaistbukser vil for alltid være min favoritt av den enkle grunn at de ikke siger. Love it!

Escada turquoise summer - Jeg har lenge lett etter den perfekte parfymen som passer til både personligheten, smaken og allergien min, men uten mye hell. Jeg er ganske kresen når det kommer til parfymer, og når jeg da i tillegg har en ekstremt sensitiv nese som nyser bare av ordet "parfyme", er det ikke så lett å finne den perfekte duften. I vår kjøpte jeg årets sommerduft fra Escada, og med en blanding av søtt og friskt har jeg kommet nærmere det jeg har lett etter. Jeg har nok ikke funnet min drømmeparfyme enda, men jeg har absolutt ikke noe i mot å bruke denne mens jeg fortsetter letingen!

May favorites

Mobildeksel fra ebay - Selv om jeg liker telefonen min aller best uten mobildeksel, kom jeg frem til at det faktisk var nødvendig å gå til innkjøp av et beskyttende silikondeksel til russetiden. Jeg holdt på å le meg ihjel da jeg fant dette, vel vitende om at jeg er verdens mest gretne person når jeg er sulten! Med en så god match, kunne jeg ikke annet enn å bestille det hjem. Du finner dekselet mitt og flere morsomme motiver her.

Neglelakker fra Essie - Neglelakkene fra Essie har nok blitt en favoritt hos flere enn bare meg! Jeg elsker at de er så enkle å legge, holder lengre enn 1-2 dager og i tillegg er veldig greie i pris. Mine favoritter er fargene "licorice" og "blanc", og den nyeste i samlingen: "resort fling", en nydelig peachfarge som vil bli helt lekker til sommerbrun hud.

May favorites

Polaroidkamera - Dette fikk jeg faktisk til jul av kjæresten min, men siden nettsiden han bestilte filmen fra aldri fikk varen inn på lager, fikk vi ikke kjøpt film til det før nå i mai. Jeg har ikke tatt så mange bilder med det enda fordi jeg er så redd for å sløse bort filmen, men så langt elsker jeg det! Det er noe helt spesielt ved det å faktisk kunne holde et bilde fysisk i hendene rett etter det har blitt tatt. Med dette skal jeg fange mange fantastiske minner! :)

Har du noen favoritter fra mai?

Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits