• 28.05.2015, 18:13

The perfect messy braid


The perfect messy braid

The perfect messy braid

The perfect messy braid

Jeg har alltid syntes at håret mitt har vært alt for tykt til at det er godt for noe, og i det siste har jeg gått rundt og tenkt på å klippe det kortere igjen. Men det va før jeg fant ut at det faktisk har den perfekte lengden og tykkelsen til å lage fletter! Jeg har aldri flettet så mye fordi jeg ikke har tenkt at jeg har fått det til, men når jeg først prøvde så var det ikke så vanskelig likevel.

Jeg brukte denne tutorialen, men flettet vanlig innbakt flette (bare at jeg tok håret under i stedet for over, om dere forstår...) i stedet for fiskebeinsflette for å få fletten lengre. Okei, da er det egentlig ikke samme flette lenger, men dere skjønner greia, haha! Superenkelt, og veldig fint til sommeren til lette sommerkjoler og blomster i håret.
Hva synes du?

  • 27.05.2015, 15:41

En sniktitt på det nye rommet mitt


Untitled

Som jeg har nevnt tideligere har vi nettopp flyttet inn i et nytt hus som vi driver og pusser opp. Det morsomme er at mamma kjøpte huset av moren til kjæresten min, så nå bor jeg i barndomshjemmet hans, hahaha! Jeg har kapret et lite, men kjempekoselig rom på loftet som jeg skal bo på de neste månedene før jeg flytter ut. Det er fortsatt mye som mangler, men jeg tenkte jeg kunne vise dere noen små detaljer likevel!

Untitled

Untitled

Untitled

De som kjenner meg blir nok ikke overrasket over å se at jeg har valgt sorte møbler, hehe. Senga og nattbordet er håndlagde laget av min oldefar, men siden den opprinnelige rødfargen ikke var så fresh lenger, valgte jeg å male dem. Selv synes jeg det ble utrolig stilig! Det er så gøy å ha noe helt unikt som ingen andre har på soverommet. Bildene rettferdiggjør ikke detaljene i håndtverket i det hele tatt, men jeg lover å vise dere mer når alt er helt ferdig!
Hva synes du?

  • 25.05.2015, 21:23

Lately on instagram1.Selfie i speilet på det nye (og uferdige) rommet mitt. 2.Min fine, fine pusekatt <3. 3.Hjemmelaget middag for to sammen med Ane, men vi kunne nok mettet et lite land. 4.Noen av mine absolutte favorittjenter.

5.Bloggselfie for å informere om at det endelig kom et nytt innlegg her inne. 6.Kaffepause alene. 7.Enda mer fantastisk mat. Nok en gang med fine Ane. 8.Pollensesongen betyr at jeg må takle å være brilleslange innimellom.

9.Helikoptertur over Lillehammer. 10.Mango, mango, mango! Nam. 11.Soloppgang fra stuevinduet i huset vi leide før. 12.Jeg og denne fantastiske mannen feiret ett år som kjærester i mai <3

Her kommer en samling av mine seneste instagramoppdateringer. Jeg føler jeg bare blir flinkere og flinkere til å oppdatere der, det er jo så gøy! Instagram er helt klart min største inspirasjonskilde, både når det kommer til mote, interiør og trening, og jeg elsker å finne nye spennende brukere å følge. Legg igjen din bruker da vel, så titter jeg innom! Dere kan finne meg på @euksnoy.

Hva heter du på instagram?

  • 24.05.2015, 12:19

Hold de hvite skoene dine hvite


Hei og god søndag! I dag tenkte jeg å komme med et lite tips til dere. Hvite sko hører våren til, men har du vært like dum som meg og brukt dem i snø og regn og søle hele vinteren, så er de nok ikke så hvite lenger. Tidligere i vår ble jeg tipset om noe utrolig lurt av en venninne: hvit skokrem!

Untitled

Denne kjøpte jeg på Urban, og den er supergenial! På toppen er det en liten svamp, så alt du trenger å gjøre er å vaske over skoen, trykke svampen på overflaten og smøre utover. La det tørke en halvtime, og voilà! Skoene er nesten som nye! Skokremen er egentlig mer som en flytende væske, så den er veldig enkel å påføre. Ser dere forskjellen eller?

Untitled

Untitled

Jeg brukte den på mine nike air max som er i skinn, men også på selve gummisålen og begge deler funket veldig bra! Jeg har ikke testet på tøysko enda, men det står på boksen at det skal virke på nærmest alle stofftyper. Rett og slett genialt!

Nå må jeg hive meg rundt og få pakket kofferten! I dag flytter jeg til mamma igjen, men denne gangen også til et nytt hus! Historien om huskjøpet til mamma er egentlig ganske morsom, så kanskje jeg kan fortelle den en annen gang :) Ha en super søndag!

Har du testet ut hvit skokrem?

  • 23.05.2015, 17:07

"Put on some red lipstick and live a little"


Untitled

"She has a way with words, red lipstick and making an entrance."

Untitled

Untitled

Det er lørdag, og batteriene er ladet opp til en super kveld! En venninne fyller år i morgen, og det skal selvfølgelig feires. I verdens mest behagelige jumpsuit, litt for høye hæler og røde lepper er jeg snart klar for å bruke lørdagskvelden akkurat slik den burde brukes: sammen med mennesker du er glad i. Ha en fin kveld!

  • 22.05.2015, 18:52

What's in a bad bloggers' camera bag?


Har dere noen gang satt dere ned for et realt maraton med Keeping up with the Kardashians, og så plutselig komt på at dere faktisk har en blogg som har stått urørt i en halv evighet? Ikke? Ikke jeg heller. Ikke før i dag i alle fall. Så hei bloggen! Jeg har savnet deg. Litt. Vet dere forresten hva det sikreste tegnet på at det er alt for lenge siden dere har brukt kameraet deres er? Dere finner en død møll i kameraveska. Jepp, ekkelt. Det var det som gjorde utslaget: i dag var det på tide med et nytt innlegg. Og en ny klein shoot på rommet:

Untitled

Det blir ikke et skikkelig blogginnlegg uten minst et bilde, så dette får holde for i dag. Som dere ser har jeg begynt å finne frem sommerkjolene mine! I dag har det bøttet ned og vært iskaldt, men når man har tilbragt 17 dager i samme bukse så frister det faktisk å pynte seg litt selv på regnværsdager. Man må lide litt for skjønnheten, right? Litt gåsehud skal jeg nok tåle.

Nå babler jeg bare. Etter så uregelmessig blogging over så lang tid er det litt vanskelig å vite hvor man skal starte. Så vi bare starter med dette så ser vi, okei?

Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits