• 31.01.2015, 20:26

Get fit or die trying


shapeup

shapeup

shapeup

Endelig har kroppen funnet sofaen etter en dag på jobb etterfulgt av en hard treningsøkt. Herrefred, så deilig! Jeg plukket med meg shapeup fra bladhylla når jeg gikk fra jobb, mest fordi fine Eirìn var på coveret, men også fordi det så ut som det var stappfullt av inspirasjon og treningsmotivasjon. Scoret 10/10 på den tanken!

Januar har vært en helt fantastisk start på året når det kommer til treningsfronten! Jeg sluttet å spille håndball for omtrent et år siden, og etter det ble det liksom en hel del vanskeligere å komme seg opp og ut for å bevege på kroppen, men denne måneden har jeg virkelig greid å komme igang med egentreningen igjen. Jeg er så stolt av meg selv! Det er ufattelig gøy å dra på trening når man både ser og kjenner progresjonen etter bare noen uker. Det finnes ingen bedre motivasjon enn det! I tillegg blir jeg jo så full av energi og glede når jeg er ferdig, så her er det absolutt bare fordeler. Gleder meg til jeg kan løfte enda tyngre og løpe enda fortere!

Jeg hører som oftes på spillelisten "Get fit or die trying" av Spotify når jeg trener, derav overskriften hehe. manisk er jeg faktisk ikke. Flere som har startet året med et realt treningskick?

  • 30.01.2015, 22:30

En bloggers beste venn


A blogger�s best friend

A blogger�s best friend

Noen ganger synes jeg det er greit å jukse litt. Et av de tilfellene er når all bloggmotivasjon og inspirasjon har forduftet. Sååå, hvor genial er ikke denne boka?? Mellom disse permene finnes det faktisk et helt år med variert bloggmateriale! Og det det kan vi så absolutt like. Denne har lagt på nattbordet mitt i noen uker nå, men jeg har likevel ikke hatt tid til å prøve ut noen av tipsene eller temaene enda. Forhåpentligvis får jeg sett litt på det fremover, mellom slagene med skole, trening og soving, som er så og si det eneste jeg driver med for tiden. Gleder meg!

Bestilte boka her, om noen skulle være interessert! :)

  • 09.01.2015, 18:03

Bomber & leo


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Freeedaaag! Endelig. Denne helgen skal nytes til tusen. Håper dere får en fin en!

  • 08.01.2015, 19:54

You say Thursday


Untitled

Untitled

Untitled

...I say it's Friday eve! Hei alle sammen og god torsdag! Regner med at alle er glade og fornøyde for at det snart er helg? Det er i alle fall jeg! Jeg prøvde å være snill og grei og gi katten en torsdagsnuss, noe hun tydeligvis ikke var superhappy med. Hun tok nettopp igjen med å prompe i senga mi. Auch. Skal ikke prøve på det igjen! Ser dere forresten hvor lyse og fine bildene mine er? I dag lånte jeg med en ekstern blits fra skolen, og gjett hva som står øverst på ønskelista mi nå (mamma, pappa, hinthint)! Det verste jeg vet er mørketid og kornete bilder, men en sånn hadde gjort det hundre ganger enklere å ta fine bilder om vinteren.

I dag er planen å ta en rolig kveld, så nå skal jeg straks sette på en film og bare slappe av. Håper dere alle får en fin kveld!

  • 07.01.2015, 14:14

My New Year's resolutions


Jeg kan ærlig innrømme at jeg aldri har greid å holde et nyttårsforsett. I hele mitt liv. Jeg tenker alltid så svært når vi kommer til enden av atter et år, så målene for det nye året blir som regel deretter. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har listet ned "slutte å spise godteri", "trene seks dager i uka" eller "aldri mer gå i joggebukse i offentligheten". Jeg vet jo godt at det aldri i livet kommer til å skje.

I år har jeg fokusert på å sette meg mål som ikke skal være uoppnåelige. Fokuset er helt forskjellig fra hvordan det har vært tidligere i år. I år er ikke målet å ha selvdisiplin til å gjøre ting jeg egentlig ikke har lyst til, men heller å gjøre hverdagen min enklere for meg selv. Jeg vil ha det bra, ha overskudd og være glad. Her er mine mål for det nye året:

Jeg vet godt at jeg har det best med meg selv og er lykkeligst når jeg trener, får nok søvn, driver med ting jeg liker og skaper minner sammen med de jeg er glad i. Alle disse henger vel egentlig sammen, og for at den ene skal gå bra må også de andre være med i bildet. Jeg vil oppleve, være frisk og leve. Og bruke mindre penger på mat. Jeg bruker alt for mange unødvendige penger på mat. Har du noen nyttårsforsett i år?

 

  • 06.01.2015, 17:44

New babies


Nike air max 90

Jeg har innsett at jeg muligens har en bitte-bitte-liten greie for sko. Kanskje. Samlingen har vokst seg ganske stor de siste årene, og jeg bruker vel egentlig ikke halvparten engang, men det betyr ikke at det ikke er plass til flere. I alle fall ikke når de er fra nike og er hvite og fine og i tillegg er supergode å gå i! (Se da pappa, jeg har ikke bare upraktisk fottøy!!!) Jeg har hatt hvite Nike air max 90 på ønskelisten i en evighet nå, og på julaften ble de endelig mine. Min kjære, søte, snille lillebror hadde fulgt godt med på ønskene mine skjønner dere (egentlig kjøpte jeg dem selv, og jeg er ganske sikker på at det til og med var mamma som pakket dem inn for ham, men hysj-hysj. Vi er snille og gir ham creds denne ene gangen...). Nå gleder jeg meg til veiene blir bare og tørre igjen så jeg kan lufte dem!

  • 05.01.2015, 17:13

En ny start


Untitled

Jeg tror alt for hardt på at et nytt år gir en ny start. Folk sier at du kan velge å starte på nytt og gjøre endringer hver eneste dag, noe som for så vidt er sant, men jeg synes det er noe helt spesielt når kalenderen starter på nytt og du har 365 blanke dager foran deg. 365 dager til å skrive din egen historie.

Jeg liker tanken på å starte på nytt. Jeg liker tanken på dette blanke arket som jeg kan fylle med akkurat det jeg ønsker. Ord og bilder. Tanker og følelser. Et kreativt fristed, det er det jeg trenger. Jeg håper alle dere som har fulgt meg før vil følge meg videre her. Og til eventuelle nye fjes: Hei, jeg heter Elisabeth. Velkommen hit!

Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits