• 06.10.2015, 19:59

Moodboard
Jeg føler meg dratt mellom chunky gensere og blonder og krystallklart hav. På en måte er det helt greit at det er mørkt klokka sju og kjølig i luften, men på den andre siden skulle jeg så gjerne kledd meg i bikini og kjent myke sandkorn mellom tærne. Derfor liker jeg å drømme meg bort i alle disse tingene, og reblogger alt fint jeg kommer over på tumblr. Følg meg gjerne der!

  • 19.07.2015, 14:20

Sunday moodboard
Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin helg så langt! I løpet av de siste dagene har det regnet mye, jeg har hatt min siste vakt på jobb, jeg har takket ja til skoleplass på journalistikk ved Høgskolen i Oslo og Akershus (jippi!!), og jeg har belønnet meg selv med en skatt av en kåpe som skal holde meg varm i vinter (jippix2!!). Jeg er så utrolig lettet for at skoleplassen er i boks! Smart som jeg var søkte jeg bare på et studie i Oslo, så om jeg ikke hadde kommet inn måtte vi mest sannsynlig sagt opp den søte, lille leiligheten vår allerede før vi fikk flyttet inn, og det hadde vært ganske kjedelig. Nå er heldigvis alt klart, og jeg gleder meg bare enda mer til å flytte og ta fatt på studiene! Er det noen av dere som skal starte der til høsten, kanskje?

Over til søndagens moodboard: Endelig begynner avreisedatoen å nærme seg! Natt til tirsdag reiser jeg til Italia, og hva passet vel ikke bedre enn litt idylliske bilder av det vakre landet på en ellers regntung julidag? Akkurat nå står kofferten tom ute i gangen, og jeg skal starte på den forferdelige jobben med å fylle den ganske snart. Jeg hater å pakke! Selv etter å ha reist minst en gang i året i nitten år er det fortsatt helt umulig for meg å ikke pakke med hundre ting jeg ikke trenger. I tillegg skal jeg denne gangen pakke til både by i hetebølge og strandliv, så dette blir en utfordring. Det er vel best å bare hoppe i det! Hva pakker man egentlig med seg til Italia?

Follow

  • 13.07.2015, 14:16

Lately on instagram

Trykk på bildene for å komme til profilen min! Instagram er den morsomte appen jeg vet om, og jeg elsker å finne nye og fine profiler og følge. Legg igjen brukernavnet ditt så tar jeg en tur innom! Men først -> jobb.

  • 28.06.2015, 15:34

Sunday moodboard
Søndag, jeg elsker deg. Selv om jeg har ferie og fri nesten hver dag, så er det noe helt spesielt med søndager. Det er liksom tillatt å sove så lenge du bare orker, spise en god frokost, og rett og slett bare bruke dagen til nøyaktig det du har lyst til. Herlig.

Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits