• 28.09.2015, 15:53

Mini-høstferieHei og god mandag! Håper dere alle har hatt en fin start på uka! Selv har jeg det jeg liker å kalle en mini-høstferie, så min mandag har vært en rolig "lesedag". Helt ok å starte uka på den måten altså! Jeg har ikke så mange forelesninger resten av uka heller, så de neste dagene skal brukes på å få unna litt gjøremål, trene, blogge og lese pensum. Jeg må også pakke litt, for etter skolen på fredag reiser jeg en tur hjem! Det skal bli så deilig å få se igjen venner og familie og ikke minst kattene, hihi. Hvis jeg høres ut som en crazy cat lady nå, er det bare fordi jeg er det.

Nå må vi hive oss rundt med middagen og gårsdagens oppvask her (neida, lærer aldri at det beste er å ta den med en gang...), så skal jeg faktisk en liten tur på IKEA. Favorittstedet mitt <3 Hva har du gjort i dag?

 • 14.09.2015, 16:01

Monday


Untitled

Untitled

Untitled

Goood mandag alle! Hvordan har starten på uken deres vært? For min del startet mandagen rolig på sofaen med frokost og serier, men nå har jeg ordnet meg, spist middag og er snart klar for å gå ut døra. I dag er jo den store valgdagen, så journalistklassen skal ut i Oslo og kommunene rundt for å dekke valget. Selv skal jeg til Lillestrøm i Skedsmo kommune og forhåpentligvis finne noen gode nyhetssaker i løpet av kvelden. Ha en fin dag!

 • 01.09.2015, 19:36

Goodbye summer


The perfect messy braid

New in

Untitled

Untitled

Untitled

Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Buongiorno Tortoreto

Stato della Città del Vaticano

Untitled

Untitled

Både været og kalenderen tilsier uheldigvis at sommeren er over for denne gang. Da september banket på døra tok den med seg regnet inn, så den første høstdagen har vært ganske grå. Men akkurat nå vil jeg heller tenke på månedene som var! På tross av drittværet har sommeren vært ganske bra! Jeg har jobbet en del, men jeg har også hatt en fantastisk tur til Roma og Tortoreto i Italia, besøkt Sommerfesten på Giske, tilbragt fine kvelder med venninner og til og med flyttet hjemmefra. Sommeren har absolutt vært en suksess, og jeg skal ta med meg alle de fine minnene inn i årstiden som kommer. Hva er ditt beste sommerminne fra i år?

Follow

 • 23.08.2015, 19:48

Sunday mood


IMG_5661

Untitled

Untitled

Søndag - say no more. As we speak (write) ligger jeg langflat i senga med potetgull ved min side, og har egentlig ingen videre planer om å bevege meg herfra før i morgen tidlig. Fra i går til i dag var jeg nemlig på hyttetur med journalistikklassen og fadderne, så nå er jeg helt gåen. Men det var veldig gøy altså! En perfekt avslutning på fadderukene. Når det er sagt må jeg innrømme at det skal bli godt å få se litt mer av byen enn innsiden av barene og veien til skolen, for de første to ukene mine i Oslo har stort sett bestått av bare det. But first, mer potetgull og sløving. Det er tross alt søndag.

 • 09.08.2015, 21:00

Home, sweet home


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Velkommen til mitt nye hjem! Eller parken rett utenfor hjemmet mitt, i allefall. Nå har jeg og kjæresten bodd i Oslo i to dager, og så langt trives vi veldig godt! Vi har laget middag hver dag (og det smakte til og med godt!!), prøvd å lære oss veien til skolen og til og med overlevd en tur på IKEA. Så dette lover veldig bra for studentlivet, altså. Vi har fortsatt en fridag igjen før studiene starter for begge to, og den skal brukes til å handle inn litt nødvendigheter og bli bedre kjent med Oslo. Jeg gleder meg til å se hva de neste årene i en helt ny by og livet som student har å by på! Er det flere som skal starte på studiene i disse dager?

 • 05.07.2015, 19:37

Peace, love & understanding


Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

Sommerfesten 2015

I går var vi en liten tur innom Sommerfesten på Giske. Det var sol, fine mennesker og et fantastisk vakkert festivalområde, men den iskalde vinden og mangel på varme klær jaget oss hjem igjen etter bare to timer på festival. Egentlig helt greit, for akkurat i går var potetgull og Orange is the new black sammen med verdens beste mann minst like bra.

 • 25.06.2015, 11:38

Good morning


Untitled

Untitled

Untitled

Når sommeren ikke viser seg ute, får vi kose oss inne i stedet! Jeg elsker treige morgener med påfyll av inspirasjon fra magasiner, god tid til frokost og iskald drikke. Det finnes nesten ikke noen bedre måte å starte dagen på enn slik! Ha en fin dag!

 • 22.05.2015, 18:52

What's in a bad bloggers' camera bag?


Har dere noen gang satt dere ned for et realt maraton med Keeping up with the Kardashians, og så plutselig komt på at dere faktisk har en blogg som har stått urørt i en halv evighet? Ikke? Ikke jeg heller. Ikke før i dag i alle fall. Så hei bloggen! Jeg har savnet deg. Litt. Vet dere forresten hva det sikreste tegnet på at det er alt for lenge siden dere har brukt kameraet deres er? Dere finner en død møll i kameraveska. Jepp, ekkelt. Det var det som gjorde utslaget: i dag var det på tide med et nytt innlegg. Og en ny klein shoot på rommet:

Untitled

Det blir ikke et skikkelig blogginnlegg uten minst et bilde, så dette får holde for i dag. Som dere ser har jeg begynt å finne frem sommerkjolene mine! I dag har det bøttet ned og vært iskaldt, men når man har tilbragt 17 dager i samme bukse så frister det faktisk å pynte seg litt selv på regnværsdager. Man må lide litt for skjønnheten, right? Litt gåsehud skal jeg nok tåle.

Nå babler jeg bare. Etter så uregelmessig blogging over så lang tid er det litt vanskelig å vite hvor man skal starte. Så vi bare starter med dette så ser vi, okei?

 • 10.04.2015, 21:33

Weekend mode: on


Untitled

Nå har jeg ikke vist dere antrekksbilder på tre måneder, og så er dette det jeg kommer med? Beklager altså, men er det fredag, så er det fredag og da er det faktisk nærmest obligatorisk å hoppe inn i kosedressen nesten før man har kommet inn døra hjemme. Slik er det bare. Selv om jeg bare har hatt fire dager med skole denne uka, er jeg spenna klar for helg! Og ikke minst frihelg! Herrefred, det begynner å bli noen uker siden sist.

Jeg har feiret fredagen med littegrann shopping (hurra!!!!) og en liten shining av soverommet. Siden jeg røyter verre en katten gjorde det seg virkelig med en runde med støvsugeren, og sengetøyet ligger for øyeblikket i tørketrommelen. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å fortelle at det er første gang jeg rører både vaskemaskinen og tørketrommelen (Ja, noen gang! Det er dritflaut, jeg vet), men jeg hadde rett og slett ikke samvittighet til å la dere tro at denne kroppen i lilla kosedress er full av husmorsgener. For det er den så absolutt ikke. Ha en fin helg!

 • 27.02.2015, 21:20

Når ting ikke går som planlagt


Untitled

Untitled

Jeg er et rutinemenneske uten like. Jeg planlegger alltid hele uka oppe i hodet mitt, og dersom ting ikke blir slik jeg hadde tenkt, så blir jeg helt skipla. Selv om det kanskje betyr at jeg drar på kino i stedet for å trene, så blir jeg på en måte litt satt ut fordi det ikke var det jeg hadde planlagt. Og så får jeg skikkelig dårlig samvittighet fordi jeg takler spontanitet så dårlig.

I går hadde jeg tenkt å ta bilder og dokumentere når jeg og Ane laget vårruller, men dette glemte jeg helt av. I dag hadde jeg planlagt å trene, men da jeg kom hjem fra skolen var jeg så trøtt og sliten at jeg tok på meg kosebuksa og kjøpte smågodt i stedet. Jeg ser på dette som en øvelse for meg selv i å være mer spontan, selv om jeg har dårlig samvittighet til tusen for at jeg nok en gang ender opp med rumpa i sofaen. Bedre lykke neste gang! Ha en fin helg!

 • 22.02.2015, 19:01

Pluss og minus


Untitled

Untitled

Untitled

+ Jeg har endelig levert særemnet! HURRA!

- Jeg våknet opp til 15 cm våt og tung nysnø. Ikke hurra.

Men ååå! Det beryktede særemnet som alle går og frykter hele videregående. Oppgaven du får nærmere et halvt år på, men likevel ikke jobber med før siste uka. Endelig er jeg ferdig! Dette skal feires med smågodt og flere tapte episoder med Pretty Little Liars, jippi!

 • 17.02.2015, 23:47

Winter break


Untitled

God kveld (natt?) alle fine! Rekner med at flere av dere har vinterferie nå, det har i alle fall jeg og jeg nyter hvert sekund av det! Jeg hadde titusen ting å gjøre før ferien, så det er uendelig deilig å ha litt fri. Det eneste som gjenstår i denne omgång er særemnet som skal inn på søndag, men det snakker vi ikke om. Ikke før vi må.

Siden sist jeg var innom her har jeg rukket å fylle hele 19 år, og selv om venninnene mine påstår at det vises at jeg begynner å bli gammel, føler jeg meg ikke en dag eldre enn jeg var på fredag. Så å bli 19 på lørdag var egentlig helt ok! Jeg har også hatt noen dager med total avslapping på hytta sammen med kjæresten, noe jeg trengte sårt. Kjæresten var også min flinke fotograf i dag, og vi ble vel begge enige om at han trenger litt mer øving bak kamera, og at jeg trenger litt mer øving fremfor. Hehe. I dag satt verken fokuset eller poseringene helt som de skulle, men øvelse gjør mester, right? Nå skal vi sette på en film, så må vi vel snart sove også. Håper dere har en fin ferie, og at dere som ikke har fri har det helt greit dere også!

 • 31.01.2015, 20:26

Get fit or die trying


shapeup

shapeup

shapeup

Endelig har kroppen funnet sofaen etter en dag på jobb etterfulgt av en hard treningsøkt. Herrefred, så deilig! Jeg plukket med meg shapeup fra bladhylla når jeg gikk fra jobb, mest fordi fine Eirìn var på coveret, men også fordi det så ut som det var stappfullt av inspirasjon og treningsmotivasjon. Scoret 10/10 på den tanken!

Januar har vært en helt fantastisk start på året når det kommer til treningsfronten! Jeg sluttet å spille håndball for omtrent et år siden, og etter det ble det liksom en hel del vanskeligere å komme seg opp og ut for å bevege på kroppen, men denne måneden har jeg virkelig greid å komme igang med egentreningen igjen. Jeg er så stolt av meg selv! Det er ufattelig gøy å dra på trening når man både ser og kjenner progresjonen etter bare noen uker. Det finnes ingen bedre motivasjon enn det! I tillegg blir jeg jo så full av energi og glede når jeg er ferdig, så her er det absolutt bare fordeler. Gleder meg til jeg kan løfte enda tyngre og løpe enda fortere!

Jeg hører som oftes på spillelisten "Get fit or die trying" av Spotify når jeg trener, derav overskriften hehe. manisk er jeg faktisk ikke. Flere som har startet året med et realt treningskick?

 • 08.01.2015, 19:54

You say Thursday


Untitled

Untitled

Untitled

...I say it's Friday eve! Hei alle sammen og god torsdag! Regner med at alle er glade og fornøyde for at det snart er helg? Det er i alle fall jeg! Jeg prøvde å være snill og grei og gi katten en torsdagsnuss, noe hun tydeligvis ikke var superhappy med. Hun tok nettopp igjen med å prompe i senga mi. Auch. Skal ikke prøve på det igjen! Ser dere forresten hvor lyse og fine bildene mine er? I dag lånte jeg med en ekstern blits fra skolen, og gjett hva som står øverst på ønskelista mi nå (mamma, pappa, hinthint)! Det verste jeg vet er mørketid og kornete bilder, men en sånn hadde gjort det hundre ganger enklere å ta fine bilder om vinteren.

I dag er planen å ta en rolig kveld, så nå skal jeg straks sette på en film og bare slappe av. Håper dere alle får en fin kveld!

Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits