• 24.09.2015, 18:08

Heathers for fall


Heather

THURSDAY FLOWER RUN

Heather

Heather

Heihei! Først og fremst, unnskyld for mitt fravær fra bloggen den siste uka. Jeg skulle liksom bli flink til disse blogg-greiene da jeg flyttet til Oslo, men det har ikke gått helt etter planen til nå. Siden sist jeg var innom har jeg nemlig vært gjennom feber og en kjip forkjølelse i tillegg til en del arbeid på skolen, så det måtte komme i første rekke. Håper dere tilgir meg!

Over til noe helt annet! På vei hjem fra skolen i dag stakk jeg hodet innom Plantasjen, og jammen kom jeg ikke ut igjen med hele seks lyng(er?) og en stor sekk med jord! Jeg har derfor brukt oppholdet mellom regnbygene i ettermiddag til å få litt skitt under neglene og pyntet opp balkongen litt. Lyng er jo så fint! Jeg tror ikke jeg har plantet noe som helst siden jeg var sju og skulle lage gresskaråker i blomsterbeddet til mamma, men det gikk heldigvis veldig fint likevel. Jeg kan jo ikke en ting om å stelle blomster, men lyng er vel kanskje en sånn type plante som passer på seg selv, eller? Forhåpentligvis lever de en stund! Alt som mangler nå er et lite cafésett, så tror jeg det skal bli riktig så koselig der ute på balkongen vår, hihi! Ble det ikke fint vel?

  • 25.08.2015, 20:30

Cactus corner


Cactus corner

Cactus corner

Cactus corner

Cactus corner

Cactus corner

Cactus corner

Favorittingen min i leiligheten vår må være den lille kaktusutstillingen i vinduskarmen på stua. Det er koselig med en liten, grønn oase som alltid er ryddig, når resten av rommet ikke er det. Forhåpentligvis greier vi å holde dem i live lenge...

  • 16.07.2015, 19:33

Prosjekt soverom: Check!


Hei alle sammen! Nå begynner det å bli en god stund siden jeg lovet dere å vise frem rommet mitt, men grunnen til at det ikke har blitt gjort er faktisk fordi det ikke har vært ferdig før nå! For et par dager siden kom endelig kontorstolen, så nå er alt på plass. Derfor ryddet og støvsugde jeg i går, slik at jeg kunne ta bilder og vise dere. Og litt fordi jeg hadde kjøpt nye blomster og de så finere ut når det var ryddig, men mest for dere altså.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Jeg fikk endelig brukt melkeflaska jeg kjøpte på fretex for flere år siden til noe nyttig: blomstervase! Siden rommet mitt er relativt fargeløst synes jeg det er gøy med blomster med en liten "pop of colour" for å skape litt liv. Sjiraffbildet er også et av mine favorittelementer i rommet.

Untitled

Untitled

Sjekk detaljene på senga og nattbordet! Det er så sykt å tenke på at begge disse faktisk er håndlaget av oldefaren min. Tenk å få til noe sånt da! Det eneste jeg stusser litt på er lengden på senga. Når jeg ligger med hodet på puta, nesten helt oppe med gavelen, greier jeg akkurat å få plass når jeg strekker ut bena. Og jeg er bare 170cm høy altså. Var de kortere før i tiden eller? Haha!

Untitled

Untitled

Smykkespeilet mitt er den ene "store" tingen jeg vurderer å ta med hjemmenifra når jeg flytter i august. Det er jo så genialt! På utsiden ser det bare ut som et speil, men når det åpnes opp henger alle smykkene, øredobbene og ringene mine fint på rekke og rad. Jeg synes det fort blir rotete om alt av smykker skal ligge fremme, så inne i et slikt skap kan jeg gjemme dem litt bort samtidig som det er oversiktlig og ryddig når det er noe jeg trenger. Elsker det! Jeg må nok bare prøve å lage plass til det i den lille leiligheten i Oslo...

Untitled

Untitled

Untitled

Det er visst noe med disse sjiraffene...

Untitled

Untitled

Dette rommet fikk også total makeover da vi flyttet inn, og alt av grønn blomstertapet og trefarget panel (taket) er borte. Nå er det lyst og med minimalistiske farger, akkurat slik jeg liker det! Det eneste jeg savner er en taklampe for å gi enda mer lys, men det blir litt vanskelig når det ikke er noe uttak for det. Jeg trives så godt her inne! Nesten litt trist at jeg skal flytte ut herfra nesten rett etter jeg flyttet inn!

Follow

  • 08.07.2015, 13:24

Let's talk interior| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

I dag er det bare en måned til jeg og kjæresten pakker bagene og flytter til hovedstaden. Det er llitt rart å tenke på at jeg snart skal forlate den trygge, lille bygda her på Sunnmøre for svære, ukjente Oslo, men jeg kjenner at sommerfuglene i magen er mest jeg-gleder-meg-sommerfugler. Helt siden jeg fikk se leiligheten i juni, har jeg drevet med mental planlegging av det som nå skal bli vårt lille hjem. Siden vi leier med studentforeningen kan vi ikke gjøre noen store endringer på leiligheten, så jeg får fint leve med at veggen bak kjøkkeninnredningen er knæsj rød og at vi ikke for alt i verden får lov til å male den (selv om jeg ringte til dem med min mest ydmyke telefonstemme og spurte så fint jeg bare kunne om det var greit). Vi har det aller meste av møbler på plass, så nå gjenstår bare pynting og det jeg vil se på som detaljer for å gjøre denne leiligheten til vår egen. Som mannfolk flest, er ikke kjæresten min overbegeistret over pynteputer, planter og levende lys, så derfor ser jeg på det som min oppgave å lage det koselig på den lille plassen vi har, hihi!

Den skandinaviske stilen har vært i vinden en stund nå, og jeg har falt helt pladask! Jeg synes robuste materialer i tre kombinert med sort, hvitt og nyanser av grått og brunt er innmari fint, så dette er nok stilen jeg vil gå for når jeg etterhvert får mast meg til (eller lurt inn) et saueskinn og en pute eller to! Leiligheten er for det meste hvit (kremt, rød vegg... Jeg ville seriøst gjort alle som skal bo der senere en tjeneste ved å få male den veggen!) og har store vinduer, så jeg tror den skandinaviske stilen hadde passet perfekt inn der. Salongbordet fra Sorelle ble jeg helt forelsket i, så om det fortsatt er på salg når vi kommer dit i august spørs det om jeg faktisk må bestille det hjem. Se så kult da! Jeg kjenner jeg gleder meg mer og mer jo mer jeg tenker tanken på å flytte. Dette skal bli så gøy!

♥ INSPIRATION ♥Follow

Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits