• 24.10.2015, 18:27

Balmain x H&Msource

Ahh, I'm in love... Prisene på plaggene i denne kollekjsonen er dessverre litt for stive for et studentbudsjett, men det er jo lov å drømme! Jeg elsker alt i denne kolleksjonen, men falt spesielt for kjolene og jakkene. Guuud, så fine! Jeg hadde ikke hatt noe i mot å dra på julebord antrukket noe av dette, nei! 

 • 10.09.2015, 18:41

Skappelgenseren


Untitled

Untitled

Untitled

Se hva som kom i posten tidligere i uka! Skappelgenseren skulle være mitt lille prosjekt i fjor høst, men jeg var visst ikke så glad i å strikke som jeg hadde håpet. Etter ca ti centimeter gikk den videre til mamma, men når våren kom og flyttingen startet og genseren fortsatt ikke var halvferdig engang, så la vi vel egentlig prosjektet litt dødt begge to. Etter sommeren kom jeg frem til at det var litt dumt å ha brukt så mye penger på garn uten å få en genser ut av det, så jeg la den igjen hos moren til kjæresten min da vi flyttet for å se om den ikke "på magisk vis" ble ferdig, hehe...

Og det ble den gitt! Etter bare noen uker lå den på postkontoret her i Oslo, og jeg er såååå fornøyd! Den er nok mye finere enn den hadde blitt om jeg skulle strikket den helt selv, og varm og supergod! Bildene greier ikke helt å rettferdiggjøre fargen, men den er i en helt herlig dus mintfarge. Jeg brukte den i dag selv om sola stekte på himmelen, så antrekk skal dere få se i morgen. Tusen hjertelig takk til deg, Marit, som strikket den ferdig for meg! Jeg elsker den allerede <3 Hva synes du om genseren?

 • 02.09.2015, 18:26

I want to wear this!
This autumn I want to wear this! Om det bare slutter å regne... Jeg vil ha sol og crispy høstluft, strikkede gensere, skinn og kåper!

Follow

 • 31.08.2015, 20:59

Nuit


NUIT

I will be ready in 5 minutes!

NUIT

Der er mye man lærer seg når man flytter til storbyen. Som at de selger parfymer på Zara, for eksempel! Det er fult mulig at jeg har bodd under en stein de siste 19 årene, men dette fant jeg altså ut i forrige uke, hehe. Jeg fant overraskende nok mange gode dufter, og det er ganske stort for meg som er relativt kresen på parfyme! Jeg endte opp med denne kalt "nuit", som var litt tung og ganske søt. Det er vel det man kan kalle en typisk kveldsparfyme, men jeg synes det er helt greit å gå for litt tyngre dufter i hverdagen også når høsten kommer! Og så måtte jeg ta med meg denne t-skjorten hjem, da. Den traff meg skikkelig! Hva er din favorittparfyme?

 • 17.08.2015, 16:17

Back to school wishlist| 1 | 2 | 3 | 4 |


| 5 | 6 | 7 | 8 |


| 9 | 10 | 11 | 12 |


| 13 | 14 | 15 | 16 |

Hei og god mandag! Var det mange trøtte tryner som var tilbake på skolebenken idag, eller? Selv begynte jeg på studiene for en uke siden, men jeg regner med at mange av dere hadde deres første dag i dag. Jeg husker at et av høydepunktene med å starte på skolen igjen til høsten når jeg var mindre, var å dra på shopping med mamma for å handle et nytt antrekk til første skoledag. Når jeg nå har blitt student må pengene prioriteres litt annerledes, men dersom budsjettet var tomt og ikke fylt med skolebøker og mat, hadde jeg helt klart klikket hjem alt over og enda litt til! Dessverre er tollen hos asos også svindyr, så jeg tror jeg får holde meg til å drømme denne gangen... Fant du noe du likte?

 • 10.08.2015, 18:54

Ooops, I did it again...


Untitled

Untitled

Bag from Don Donna

Untitled

Sneakers from Adidas

Hei, jeg heter Elisabeth og jeg er skoavhengig. Jeg er en skojente til det ekstreme. Uansett hvor mange par hæler, sneakers og boots skohyllen inneholder, finnes det alltid en god unnskyldning for et nytt par! Så da jeg stod på Footlocker i Italia med denne helhvite drømmen av et skopar på føttene var saken klar: "Jeg må jo ha noe nytt til studiestart!" Hehe. En jente kan aldri ha for mange par med sko. Spesielt ikke når de er superbehagelige i tillegg til det perfekte utseendet. Jeg angrer ikke et sekund.

Det jeg derimot aldri har vært spesielt opptatt av er vesker. Grunnen til det er kanskje at jeg sjelden har hatt behov for å bruke veske, eller så har jeg bare ikke funnet en som virkelig har vekket veskekjærligheten i meg. For den finnes der inne et sted denne kjærligheten, og nå har jeg begynt å kjenne på den. Etter at min kjære "bli blodgiver"-sekk som enten mamma eller pappa fikk når de studerte i Bergen takket for seg en fin vårdag, har jeg vært på jakt etter en romslig og fin skoleveske. Leteprosessen har vært lang og slitsom, men i dag fikk jeg endelig øye på en på Morris som oppfylte alle kravene mine, hurra! Den er av merket Don Donna og er superfin! Den har plass til alt jeg trenger å ha med på skolen og vel så det, så nå er jeg endelig fornøyd. Hva synes du om innkjøpene?

 • 12.07.2015, 15:07

Be(ach) ready


Untitled

trenger jeg litt sol og varme! Kroppen vil ha D-vitamin, leggene vil ha brunfarge og nesen vil ha fregner, men slik blir det ikke når sola gjemmer seg bak skyene og jeg tilbringer det meste av tiden min inne bak kassa på Coop. Det positive er at jeg bare har fire vakter igjen, og at jeg om litt over en uke pakker kofferten og reiser til Italia! Jeg har gått til innkjøp av to nye (og superfine) bikinier så nå er jeg helt klar for sol, varme og sand mellom tærne. Det skal bli så innmari godt!

Untitled

Untitled

Untitled

Fint tilbehør og lette plagg skal også med i kofferten, og jeg tror nesten jeg må skaffe meg en svær solhatt og en kimono eller kaftan før avreise. Hvem har vel sagt at bikini og saltvannshår ikke er fresht? Jeg har samlet sammen litt inspirasjon til både dere og meg selv, og som dere ser så skal det faktisk ikke så mye tilbehør og dilldall til for å bli den beachbaben!

Follow

 • 10.07.2015, 18:03

#mycalvins


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

So in love with my calvins.

Follow

 • 07.07.2015, 15:38

A little something underneath


Untitled

"Wear fabulous lingerie, even if no one is going to see it..."

Untitled

Untitled

Fordelen med å ikke være spesielt brystfager: Det er ingen problem å bruke blondebher med minimalt med støtte! Jeg elsker pent undertøy, helst med blonder. Det booster faktisk selvtilliten å føle seg fin under klærne også, uavhengig om dine intensjoner er å vise frem undertøyet ditt eller holde det for deg selv. Her om dagen fant jeg to nye skatter til samlingen, og det gjorde det heller ikke verre at de bare kostet 50kr per stk på Kappahl. I'm in love!

 • 29.06.2015, 15:22

New in


Untitled

Untitled

Untitled

God dag, alle fine! I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere mitt siste innkjøp. Egentlig er jeg lutfattig her jeg sitter og venter på skattepengene mine (hvor blir de av? :'( ), men siden jeg hadde en del gavekort og tilgodelapper hos klesbutikken her i bygda, greide jeg ikke å bare snu meg og forlate dette råstilige settet i butikken... Se på det da! Jeg gleder meg til å bruke delene både sammen og hver for seg, enten med sandaler, sneakers eller skyhøye stiletter! Om ikke sommeren har tenkt å komme til Sunnmøre, skal det i alle fall pakkes i kofferten til Italia. Jeg er helt sikker på at dette antrekket ville passet perfekt inn på en fortauscafé i en sidegate i Roma, åhh...

 • 05.06.2015, 15:07

Til meg, fra meg


God heeeelg! Dette må være den beste fredagen på lenge! I dag formiddag vandret jeg smilende ut dørene på skolen med en toppkarakter i mediaeksamen på vitnemålet, for en herlig følelse! I tillegg skinner sola for første gang på lenge, kjæresten min som jeg ikke har sett på over en måned kommer endelig hjem på perm, og i kveld skal vi på konsert med Matoma. Det kan nesten ikke bli bedre enn dette!

Forrige fredag kjøpte jeg meg en belønning for å ha kommet meg levende gjennom de skriftlige eksamenene (nå gjenstår det bare å få karakteren..), og da var det eneste som stod på hjernen min disse lekre sandalene fra Birkenstock. De har stått på ønskelisten i over et år, og jeg gleder meg til å bruke de ved bassengkanten og i gatene i Italia i sommer!

New in

New in

New in

 • 28.05.2015, 18:13

The perfect messy braid


The perfect messy braid

The perfect messy braid

The perfect messy braid

Jeg har alltid syntes at håret mitt har vært alt for tykt til at det er godt for noe, og i det siste har jeg gått rundt og tenkt på å klippe det kortere igjen. Men det va før jeg fant ut at det faktisk har den perfekte lengden og tykkelsen til å lage fletter! Jeg har aldri flettet så mye fordi jeg ikke har tenkt at jeg har fått det til, men når jeg først prøvde så var det ikke så vanskelig likevel.

Jeg brukte denne tutorialen, men flettet vanlig innbakt flette (bare at jeg tok håret under i stedet for over, om dere forstår...) i stedet for fiskebeinsflette for å få fletten lengre. Okei, da er det egentlig ikke samme flette lenger, men dere skjønner greia, haha! Superenkelt, og veldig fint til sommeren til lette sommerkjoler og blomster i håret.
Hva synes du?

 • 23.05.2015, 17:07

"Put on some red lipstick and live a little"


Untitled

"She has a way with words, red lipstick and making an entrance."

Untitled

Untitled

Det er lørdag, og batteriene er ladet opp til en super kveld! En venninne fyller år i morgen, og det skal selvfølgelig feires. I verdens mest behagelige jumpsuit, litt for høye hæler og røde lepper er jeg snart klar for å bruke lørdagskvelden akkurat slik den burde brukes: sammen med mennesker du er glad i. Ha en fin kveld!

 • 20.04.2015, 19:43

På ønskelisten


cravings

Akkurat nå drømmer jeg om lette plagg, sandaler og brune legger. En ny skoleveske hadde heller ikke skadet, da jeg mistenker at min kjære sekk kommer til å takke for seg i nærmeste fremtid. Et bar Birkenstocks skal i alle fall bli mine før sommerferien kommer, mens veskene fra Mulberry må jeg nok se litt lenger etter... Det er jo lov å drømme!

 • 20.02.2015, 19:03

Shoelove


Untitled

Jeg er helt klart en skojente, så da det dukket opp en mail fra nelly om at de hadde en mengde sko på salg til bare 149kr, greide jeg faktisk ikke å la være å klikke meg inn for å se. Jeg greide å begrense meg til tre par (hehe) og ikke mange dager senere lå de på postkontoret. Hoppet nesten av glede, seee så fineee!

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Nå er alt jeg trenger vår og bare veier, så skal nok alle disse herlighetene få luftet seg! Gleder meg spesielt til å bruke "bestemorskoene", synes de var dødskule! Got yourself a favorite?

 • 06.01.2015, 17:44

New babies


Nike air max 90

Jeg har innsett at jeg muligens har en bitte-bitte-liten greie for sko. Kanskje. Samlingen har vokst seg ganske stor de siste årene, og jeg bruker vel egentlig ikke halvparten engang, men det betyr ikke at det ikke er plass til flere. I alle fall ikke når de er fra nike og er hvite og fine og i tillegg er supergode å gå i! (Se da pappa, jeg har ikke bare upraktisk fottøy!!!) Jeg har hatt hvite Nike air max 90 på ønskelisten i en evighet nå, og på julaften ble de endelig mine. Min kjære, søte, snille lillebror hadde fulgt godt med på ønskene mine skjønner dere (egentlig kjøpte jeg dem selv, og jeg er ganske sikker på at det til og med var mamma som pakket dem inn for ham, men hysj-hysj. Vi er snille og gir ham creds denne ene gangen...). Nå gleder jeg meg til veiene blir bare og tørre igjen så jeg kan lufte dem!

Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits