• 21.10.2015, 16:39

Oppskrift: lollipopsmoothie


Heihei! Har dere en fin onsdag? Her i Oslo regner det i dag, men det er egentlig helt greit, for da kan vi nyte dagen innendørs med god samvittighet! I går var jeg, Jenny og Petter på konsert med Imagine Dragons i Oslo Spektrum, og det var sinnsykt bra! Om noen av dere får sjansen til å dra på konsert med dem dere gjøre det! Jeg synes nesten de var flinkere live enn i studio jeg, haha! Jenny dro tidligere i dag, så nå er det bare jeg og samboeren igjen i leiligheten. Selv om det er morsomt med gjester, er det faktisk ganske deilig å få slappet av alene etter mange dager med fullt kjør.

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele en smoothieoppskrift med dere. Og ikke hvilken som helst smoothieoppskrift, men til og med den beste jeg noen gang har smakt! Denne slo veldig godt an hos Petter også, så jeg tror nok dere også vil like den. I tillegg er det et stort pluss at den ser supersøt ut, nesten som en flytende lollipop!

Untitled

Untitled

NOK TIL 2 GLASS:
1 granateple, bare frøene
2 mangoer, skrelt, uten stein
2 appelsiner, skrelt, men la litt av det hvite skallet bli med
isbiter

Legg til side litt av granateplefrøene, disse kan brukes som pynt. Ha resten av frøene i en blender med noen isbiter og kjør til det er glatt. Hell granateplejuicen i et glass. Vask blenderen og kjør mango, appelsin og isbiter til det er glatt. Hell deretter den gule juicen over den røde. De blander seg lett, så hold gjerne en skje helt nede med den røde juicen mens du heller over den gule dersom du ønsker et tydelig skille. Pynt med granateplefrø og server med en gang!

Untitled

Untitled

Untitled

Verre er det ikke! Blandingen av søt mango, syrlig appelsin og litt bitter granateple er en kjempegod smakskombinasjon, i tillegg til at drikken er full av antioksidanter og vitamin B og C! Jeg elsker friske og gode smoothies, så del gjerne din beste oppskrift i kommentarfeltet :)

lisarorvik

21.10.2015 kl. 17:14
Kjempe fint innlegg, ønsker deg en god dag :)

Anita Fossberg

21.10.2015 kl. 18:27
Den så skikkelig, skikkelig god ut! Må prøves :)
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits