• 01.10.2015, 19:36

September favorites


Er det oktober allerede?? Det var jo nettopp august! Den siste måneden har rast forbi uten at jeg har rukket å legge merke til den. Jeg har litt blandede følelser angående det egentlig. Jeg liker høsten bare mer og mer, men samtidig er jeg ikke klar for å gi slipp på de grønne bladene på trærne helt enda. Men, men, året går sin gang, så da må jeg vel bare holde følge enten jeg vil eller ei. Over til det innlegget egentlig skulle handle om: her er mine favoritter fra september!

September favorites

Clarins Instant Light natural lip perfector - Er det et produkt jeg anbefaler alle jenter å ha i sminkeveska, så er det denne lipglossen! De aller fleste har vel hørt om den fra før, men jeg vil likevel anbefale den videre. Den er så fin og naturlig! Den gir ganske god fukt til leppene, i tillegg til at den ikke er like rennende som mange andre lipglosser. Den lukter også heeelt himmelsk! Jeg tuller ikke, hadde den vært helt elendig hadde jeg kjøpt den likevel, bare fordi den lukter så innmari godt. Jeg har min i fargen 01 som er den mest rosa, men de andre er også utrolig fine.

Toalettmappe fra House Doctor - Denne toalettmappa kjøpte jeg i en liten butikk på Grünerløkka forrige helg. Litt fordi jeg trengte en ny toalettmappe, men aller mest fordi jeg syntes den var kjempemorsom. Den er ganske stor, så den rommer alt jeg skulle trenge å drasse med meg på tur! Love it!

September favorites

Brow powder duo fra ANASTASIA Beverly Hills - Jeg har skrevet om dette brynspudderet før, men jeg måtte bare ta det med her også. Altså, hvordan greide jeg egentlig å sminke brynene mine før jeg startet å bruke dette? Én ting er i alle fall sikkert, jeg kommer aldri til å gå tilbake til brynsblyant! Kosten jeg bruker er forresten fra Makeup Mekka og den er ikke så verst den heller.

September favorites

Lancôme Hypnôse Drama & Hypnôse Doll Eyes - Disse to mascaraene bruker jeg litt om hverandre. Doll Eyes har vært min favoritt over lengre tid, og gir lange og fyldige men likevel naturlige vipper. Drama er som navnet tilsier litt mer dramatisk, så denne gir vippene en litt tykkere look. Jeg bruker gjerne Doll Eyes til hverdags og Drama når jeg vil pynte meg litt ekstra. Elsker dem begge!

Makeup Mekka eyeshadow magnet - Jeg har aldri, les: aldri hatt på øyenskygge en hel dag uten at den har lagt seg i striper. Aldri. Jeg har helt ekstremt oljete øyelokk, så når øyenskyggen likevel er ødelagt etter en time er det sjeldent jeg gidder å ta meg bryet med det. Men denne primeren her funket faktisk ganske godt selv på mine øyelokk! Sminken holdt seg ikke perfekt fra jeg stod opp til jeg la meg, men jeg kunne lett gått en dag på skolen eller en kveld på byen uten at jeg måtte fikset på den. Jeg vet ikke med dere, men med tanke på at jeg betalte under 50 kroner for den holder det for meg!

September favorites

Redken clear moisture shampoo & balsam - Etter en sommer med sol og saltvann er håret som regel helt uttørket. Da gjelder det å tilføre fuktighet når høsten og kulden kommer snikende. Disse har fungert kjempegodt på håret mitt, og fuktigheten gjør at det heller ikke blir elektrisk selv om jeg bruker skjerf og ullgensere. Selv om studentbudsjettet er stramt, så tror jeg faktisk jeg må unne meg ny både shampoo og balsam av samme type når det går tomt, for det er lenge siden håret mitt har vært mykere og sunnere enn det er nå.

Har du prøvd noen av disse produktene? Hva er dine favoritter fra måneden som gikk?

Maya Izabella

02.10.2015 kl. 15:17
lancome drama er min favoritt gjennom mange år.. prøvd alt mulig, men den er bare helt fantastisk =)
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits