• 24.09.2015, 18:08

Heathers for fall


Heather

THURSDAY FLOWER RUN

Heather

Heather

Heihei! Først og fremst, unnskyld for mitt fravær fra bloggen den siste uka. Jeg skulle liksom bli flink til disse blogg-greiene da jeg flyttet til Oslo, men det har ikke gått helt etter planen til nå. Siden sist jeg var innom har jeg nemlig vært gjennom feber og en kjip forkjølelse i tillegg til en del arbeid på skolen, så det måtte komme i første rekke. Håper dere tilgir meg!

Over til noe helt annet! På vei hjem fra skolen i dag stakk jeg hodet innom Plantasjen, og jammen kom jeg ikke ut igjen med hele seks lyng(er?) og en stor sekk med jord! Jeg har derfor brukt oppholdet mellom regnbygene i ettermiddag til å få litt skitt under neglene og pyntet opp balkongen litt. Lyng er jo så fint! Jeg tror ikke jeg har plantet noe som helst siden jeg var sju og skulle lage gresskaråker i blomsterbeddet til mamma, men det gikk heldigvis veldig fint likevel. Jeg kan jo ikke en ting om å stelle blomster, men lyng er vel kanskje en sånn type plante som passer på seg selv, eller? Forhåpentligvis lever de en stund! Alt som mangler nå er et lite cafésett, så tror jeg det skal bli riktig så koselig der ute på balkongen vår, hihi! Ble det ikke fint vel?

Christina

24.09.2015 kl. 20:02
Utrolig fine bilder! Elsker fargene!

Ta gjerne en titt innom min blogg, setter pris på tilbakemeldinger <3

Iselin Renée

25.09.2015 kl. 15:12
Nydelige bilder :)

Camilla

25.09.2015 kl. 16:03
så hærlig :)
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits