• 13.09.2015, 19:25

Tips til oppbevaring av sminke + høstfavoritter


Hei og god søndag! Har dere hatt en fin helg? Med unntak av et kjempekoselig vorspiel med journalistklassen på fredag, har dette vært en skikkelig sofahelg for vår del. Vi har ryddet og vasket leiligheten, men ellers har det for det meste gått i Orange is the new black og Modern Family. Megadeilig måte å lade opp batteriene etter en travel uke!

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg oppbevarer sminken min og noen høstfavoritter i sminkepungen! Da jeg flyttet mellom mamma og pappa var det letteste å oppbevare alt i en sminkeveske slik at jeg lett kunne pakke det med meg når jeg skulle noe. Ulempen med det var at alt ble så skittent og lett å miste, så da jeg flyttet for meg selv i august og bare skulle bo på ett sted, fant jeg ut at jeg måtte finne en bedre løsning.

Untitled

Untitled

Dette var det jeg endte opp med! En lekker boks med lokk og en egen beholder til kostene, begge fra IKEA. Vi har også en boks til tannbørstene våre og matchede såpebeholder, hihi. Mye mer oversiktlig enn en rotete mappe. Pluss for at det i tillegg til å være praktisk ser fantastisk ut på baderomshyllen! Ikke var de noe dyre heller, så disse anbefaler jeg virkelig.

- MAKEUP FAVORITES -

Untitled1.Sleek OH SO SPECIAL 658 palette | 2.Anastasia brow powder duo, medium brown | 3.Makeup Mekka angled brow brush 245 | 4.Diorskin Forever 020 | 5.Lancôme Hypnôse Drama | 6.BareMinerals bronzer, warmth | 7.Makeup Mekka lipstick, Smashing |
8.Makeup Mekka lipstick, Mouth Mousse

Untitled

Untitled

Her har dere mine sminkefavoritter til høsten! Jeg har et mål om å bli flinkere til å legge øyenskygge og bruke leppestift oftere, og med disse produktene har jeg i alle fall et godt utgangspunkt, hehe. Jeg vil virkelig anbefale brynspudderet fra Anastasia, forresten! Jeg skjønner ikke hvordan jeg har fått til å sminke brynene mine med en blyant fra H&M i så mange år, for med pudder blir det virkelig sååå mye finere. Jeg føler jeg begynner å få en sminkesamling med alle produktene jeg "trenger" og som passer til huden min, det eneste jeg mangler er en god primer som ikke tørker ut huden. Har dere noen gode tips så skrik ut! Hva er dine sminkefavoritter i høst?

Hanne Mjåseth

13.09.2015 kl. 19:37
Så utrolig greit å ha det i slike esker :) Jeg har en stor skuffe under vasken og der har jeg lagt inn lignende esker til sminken min :) Elsker å ha så mye plass!

Silje Reistad

13.09.2015 kl. 19:49
Så fine bilder! Og kjempebra tips til å oppbevare sminken, tror jeg må skaffe meg sånne bokser selv :) Haha, jeg bruker H&M-pennnen, men blir ikke helt fornøyd.. Men virker så vanskelig med pudder - eller? :p

HELENE

13.09.2015 kl. 20:04
så smart!

Anette

13.09.2015 kl. 20:10
De var helt geniale :)

Ha en riktig fin kveld <3

Elisabeth

15.09.2015 kl. 13:01
Silje Reistad: Det er faktisk ikke så vanskelig som man skulle tro! Jeg så på noen tutorials på youtube for å lære teknikken, og etter det gikk det veldig fint :)
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits