• 18.08.2015, 21:59

Gi det litt tid


Untitled

Untitled
| dress Forever21 | sunglasses Nau | sneakers Adidas | watch Skagen |

Det tar tid å venne seg til nye ting. Skolen. Alle menneskene. Å være samboer. Å vaske opp. Det korte håret. Ny by. Men jeg kommer sakte men sikkert inn i det, tror jeg. Det er rart å gå i en klasse som er like stor som hele trinnet var på videregående, og det er rart å se nye ansikter i forelesningssalen hver dag. Jeg må spørre alle jeg hilser på om hva de heter minst tre ganger for å greie å huske det, men det gjør de også, så jeg tror ikke de blir lei seg for at jeg glemmer.

Det er rart å måtte handle, lage mat og vaske opp selv, men samtidig er det deilig å få bestemme hva som møter meg når jeg åpner kjøleskapsdøra. Og hva som skal stå på middagsbordet. For så langt har vi faktisk greid å spise skikkelig middag hver eneste dag.

Det er også rart at håret mitt er under halvparten av lengden det var for to uker siden. Jeg sa kanskje "short hair, don't care", men jeg må innrømme at det svir en smule når jeg ser meg i speilet. Klærne føles annerledes enn de gjorde da håret var langt, men det er nok bare en innbilding. Om ikke annet, går dusjingen mye raskere enn før.

Hele denne tilværelsen er annerledes og litt rar, men jeg vet at alt dette snart vil være "vanlig". Snart kjenner jeg navn og ansikter og stemmer. Snart skriver handlelisten seg selv, og oppvasken forsvinner uten at jeg engang tenker på det. Og allerede før jeg rekker å bli skikkelig glad i det korte håret, har det vokst seg langt igjen. Jeg må bare gi det litt tid.

alexandraiz

18.08.2015 kl. 22:00
Hei! Så fin blogg du har. Lykke til videre.

Ha en fin dag videre...

Klem

linneavioletta.blogg.no

19.08.2015 kl. 00:50
Nice :)

Silje Reistad

24.08.2015 kl. 09:29
Kjenner igjen følelsen av å være i ny by. Og det er rart hvor rar man kan føle seg etter man har klippet seg :p Men synes du kledde det veldig! Og digger kjolen :D

Thea Andreassen

24.08.2015 kl. 21:50
Kjempefine bilder, og et innlegg som passer veldig bra nå som man er i gang med studier og møter nye mennesker!

Elisabeth

25.08.2015 kl. 20:33
Thea Andreassen: Tusen takk! :)

Elisabeth

25.08.2015 kl. 20:33
Silje Reistad: Ja, det er ikke alltid bare-bare. Tusen takk! :)
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits