• 10.08.2015, 18:54

Ooops, I did it again...


Untitled

Untitled

Bag from Don Donna

Untitled

Sneakers from Adidas

Hei, jeg heter Elisabeth og jeg er skoavhengig. Jeg er en skojente til det ekstreme. Uansett hvor mange par hæler, sneakers og boots skohyllen inneholder, finnes det alltid en god unnskyldning for et nytt par! Så da jeg stod på Footlocker i Italia med denne helhvite drømmen av et skopar på føttene var saken klar: "Jeg må jo ha noe nytt til studiestart!" Hehe. En jente kan aldri ha for mange par med sko. Spesielt ikke når de er superbehagelige i tillegg til det perfekte utseendet. Jeg angrer ikke et sekund.

Det jeg derimot aldri har vært spesielt opptatt av er vesker. Grunnen til det er kanskje at jeg sjelden har hatt behov for å bruke veske, eller så har jeg bare ikke funnet en som virkelig har vekket veskekjærligheten i meg. For den finnes der inne et sted denne kjærligheten, og nå har jeg begynt å kjenne på den. Etter at min kjære "bli blodgiver"-sekk som enten mamma eller pappa fikk når de studerte i Bergen takket for seg en fin vårdag, har jeg vært på jakt etter en romslig og fin skoleveske. Leteprosessen har vært lang og slitsom, men i dag fikk jeg endelig øye på en på Morris som oppfylte alle kravene mine, hurra! Den er av merket Don Donna og er superfin! Den har plass til alt jeg trenger å ha med på skolen og vel så det, så nå er jeg endelig fornøyd. Hva synes du om innkjøpene?

Julia Sofie

10.08.2015 kl. 19:00
Da vil jeg bare si at jeg et totalt veskeavhengig, på 4 uker har jeg skaffet meg 4 nye veske og hvor mange jeg har fra før av vet jeg ikke en gang hehe:D

Maren

10.08.2015 kl. 19:00
Kjempefine innkjøp. Sko er noe spesielt, jeg er vel slik som deg, får aldri nok av dem :). Vesken din var veldig kul og praktisk. Får plass til både skolesaker og annet i den :). Kos deg og ha en fin dag videre :):)

Sunniva

10.08.2015 kl. 19:20
Utrolig fine begge to! Elsker skoa :)

linneavioletta.blogg.no

10.08.2015 kl. 19:44
Nice!

Emelie Christina

10.08.2015 kl. 20:41
Så fine innkjøp! :) Jeg elsker vesker og bruker mesteparten av pengene mine på det, hehe... sko derimot burde jeg bruke mer penger på :)

Emilie Andrea

10.08.2015 kl. 20:51
Kjempe fine innkjøp!
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits