• 28.07.2015, 14:41

Boungiorno Tortoreto


Buongiorno Tortoreto

Boungiorno Tortoreto

Heiheeei! Siden sist opdatering har vi tatt buss gjennom landet, og befinner oss nå på østkysten av Italia, nærmere bestemt Tortoreto. Her er det strandliv og sand i badetrusa som gjelder, så de siste dagene har vi tilbragt med total avslapning i solsenga og avkjøling (ikke det at det er så veldig kaldt...) i Adriaterhavet. Restaurantene ligger på rekke og rad langs strandkanten og leilighetene er store og fine, så her lider vi absolutt ingen nød! Det virker ikke som om det er noen andre utenlandske turister her, så de som jobber her snakker nesten ikke et ord engelsk. Vi har likevel greid oss relativt fint, og til og med lært oss noen italienske gloser!

I dag har vi tatt en liten pause fra sola, og tenker på å leie sykler for å utforske litt utover ettermiddagen. Vi har hørt rykter om at "gamlebyen" skal være et veldig fint område, så det spørs om ikke middagen blir spist der i kveld. Nå må jeg få dagens dose D-vitamin! Ciao!

Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits