• 26.06.2015, 12:38

Perfect lunch: chicken wraps


 

Noe av det beste med å ha sommerferie og mye fri, er at jeg får mye bedre tid til å lage mat og prøve meg frem på kjøkkenet. Egentlig har jeg alltid hatet alt som har med kokkelering eller baking og gjøre, rett og slett fordi jeg synes det er så innmari kjedelig å rydde opp igjen etterpå, men nå som jeg snart skal flytte fra mamma og pappas matlaging har jeg innsett at det kanskje er på tide at jeg lærer meg å lage god mat selv. I frykt for å utløse brannalarmen eller ødelegge en panne ved å svi fast et eller annet i bunnen igjen (jepp, begge deler har skjedd...), bestemte jeg meg for å lage noe raskt og enkelt som ikke krevde noe som helst varme til lunsj: kyllingwraps.


Untitled

Du trenger:
tacolefse
rømme
middelhavssalat (salatmix)
salatkylling
mais
fetaost

Untitled

Det jeg gjorde var så lett som å klesje alt på tacolefsa, for så å rulle den sammen. Så lett at til og med jeg fikk det til, og ikke minst supergodt! Du kan selvsagt ha akkurat hva du måtte ønske inni, men denne kombinasjonen var fantastisk god. Wraps passer også perfekt til å ta med i picnickurven på stranda eller i parken i sommer! Det er bare å pakke dem inn i plastfolie og putte dem i en boks, så er du good to go. Det skal i alle fall jeg gjøre i sommer!

Oda Helene Hjørnevik

26.06.2015 kl. 12:41
åå det så godt ut!

Ta gjerne en titt innom min blogg også!

Ha en fin dag videre!
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits