• 23.06.2015, 12:35

Hats are about emotion


Untitled

"Hats are about emotion. It is all about how it makes you feel."

Untitled

Untitled

Untitled| Jacket & shirt H&M | Jeans Bikbok | Hat Cubus | Shoes Nelly | Purse Marc by Marc Jacobs | Watch Larsson & Jennings |

God morgen eller god dag, alt ettersom! I dag starter jeg dagen med tacosalat, appelsinjuice og gårsdagens antrekk som bestod av blant annet en av mine favoritthatter. Personlig synes jeg en hatt kan gjøre hele antrekket, det blir på en måte mer gøy med en gang du tar på noe på hodet! Kjæresten min er ikke helt enig i det, og vil vel helst at hattene mine skal bli liggende fint på hylla, men hey, så lenge det får meg til å føle meg bra og litt gladere, så kommer jeg til å ta på meg hatten når jeg går ut døra, haha!

Hva synes dere forresten om det nye designet mitt? Jeg kom til et punkt der jeg innså at jeg faktisk aldri kommer til å bli fornøyd om jeg skal sitte å plotte inn koder som jeg ikke skjønner selv, så hvorfor ikke ta til takke med et noen andre har laget? Det er kanskje ikke like kult å ha et design "alle andre" også kan bruke, men det er så fint at jeg ikke greier å bry meg om det engang. Nå mangler jeg bare en ny header, så er i alle fall jeg superfornøyd!

Jeg synes du kledde hatten, så den bør du absolutt fortsette å bruke selv om kjæresten din ikke er så glad i hodeplagg :-)

Ha en fortsatt fin dag!

Typen din

23.06.2015 kl. 17:24
Syns ikkje dei ska ligge fint på hylla, synst dei kan ligge fint inni peisen😚

Elisabeth

23.06.2015 kl. 17:29
Typen din: Dustemikkel :*

Q. Vyvy

23.06.2015 kl. 17:51
Så utrolig fine bilder av deg!

Emilie Josefine

23.06.2015 kl. 18:20
åhh, så stilig antrekk! :)

Regine

24.06.2015 kl. 10:07
Å, så kult antrekk - og så fin du er med hatt!! :)

Reint og fint design!!
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits