• 30.09.2015, 20:52

Hvor ble kreativiteten av?


Untitled

fashion

IMG_5117-1

Untitled

Untitled

IMG_4642-1

Det er så lenge siden jeg har fotografert andre mennesker. Jeg savner det egentlig litt. Jeg kunne sitte i timesvis med å finne inspirasjon til "fotoshooter" jeg ville ha med venninnene mine. Det var ikke noe som ikke kunne inspirere meg. Et fotografi, en tegning, en sang, et sitat. Alt jeg så og hørte ble sugd inn som hos en svamp, og brukt til å skape noe nytt. Jeg skjønner det ikke, jeg gikk jo aldri tom for idéer!

Så skjedde det noe. Jeg vet ikke når, hvor, hva eller hvordan. Men noe må ha skjedd. Plutselig var kreativiteten borte. Jeg hadde ikke lyst til å fotografere mer. Jeg sluttet å bruke tid på å sanke inspirasjon, jeg sluttet å skrive, tegne og jeg sluttet til og med å synge i dusjen. Hva skjedde? Er det dette baksiden av å "bli voksen"? At kreativiteten og lysten til å skape forsvinner? I så fall vil ikke jeg bli voksen. Jeg vil ikke være kjedelig. Jeg vil ikke være en grå mus. Jeg vil skape. Jeg vil være kreativ. Jeg vil se verden på samme måte som et barn gjør: som et vakkert sted fylt av inspirasjon og muligheter. Men jeg greier det ikke.

Jentene på bildene er forresten mine fine venninner Synnøve, Lene og Anna, som alltid stilte opp som modeller uansett hvor rare idéene mine var.

Maya Izabella

01.10.2015 kl. 19:43
det første og andre bildet var jo helt knall!
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits