• 03.06.2015, 15:56

Dots all over


Hei alle! Akkurat nå sitter jeg i et hav av skisser, kamerautstyr, tekopper og halspastiller, så sa kan det ikke være noe annet enn mediaeksamen som er på gang! Og en liten (men kjempeirriterende) forkjølelse. Jeg trakk oppgave i dag, så nå sitter jeg og lager en holdningskampanje om nettvett. Det er så absolutt ikke den verste oppgaven jeg kunne fått, så jeg skal ikke klage! Selv om det er viktig å jobbe litt ekstra hardt i eksamensperioden, er pauser også en viktig del av det hele, skal man unngå å gå lei. Derfor tenkte jeg å stikke nesen innom her for å dele et antrekk fra forrige uke, da jeg vandret rundt i min favorittjumpsuit.

Untitled

Untitled

Untitled

Jumpsuiten er fra Bikbok, men den kjøpte jeg i fjor så den har de nok ikke inne lenger. Gleder meg til temperaturen tillater at jeg jeg kan løpe rundt i den i bare bein! Og før noen rekker å kommentere det: ja, håret mitt har ca 40 forskjellige farger og etterveksten er grusom, men jeg har bestilt frisørtime så no worries! ;)

Edith Birgitte

03.06.2015 kl. 16:08
Åh, for et drømmetema!! Ej kunne skreve milevis om de :) Åsså syns ej håret ditt ser heilt perfekt ut.

Thao

03.06.2015 kl. 19:12
For en søt jumpsuit. Ønsker deg masse lykke til på medieeksamen, det kommer til å gå fint :) Ha en fin kveld.

Iselin Renée

03.06.2015 kl. 21:27
Veldig fint antrekk :)

Regine

04.06.2015 kl. 09:55
Å, så fint antrekk - og kjempesøt jumpsuit!!
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits