• 05.06.2015, 15:07

Til meg, fra meg


God heeeelg! Dette må være den beste fredagen på lenge! I dag formiddag vandret jeg smilende ut dørene på skolen med en toppkarakter i mediaeksamen på vitnemålet, for en herlig følelse! I tillegg skinner sola for første gang på lenge, kjæresten min som jeg ikke har sett på over en måned kommer endelig hjem på perm, og i kveld skal vi på konsert med Matoma. Det kan nesten ikke bli bedre enn dette!

Forrige fredag kjøpte jeg meg en belønning for å ha kommet meg levende gjennom de skriftlige eksamenene (nå gjenstår det bare å få karakteren..), og da var det eneste som stod på hjernen min disse lekre sandalene fra Birkenstock. De har stått på ønskelisten i over et år, og jeg gleder meg til å bruke de ved bassengkanten og i gatene i Italia i sommer!

New in

New in

New in

Emilie Josefine

05.06.2015 kl. 15:12
Gratulerer med toppkarakteren ^^ Kjempefine ting!

sammegreia

05.06.2015 kl. 15:16
Gratulerer så mye, du fortjener det! Nydelige ting, elsker skoene! Ha en superflott fredag!

Hadde satt utrolig stor pris på om du hadde sjekket innom vår blogg!<3

Tanja Höglund Pettersen

05.06.2015 kl. 21:19
Mye fint! Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Martinesliv

09.06.2015 kl. 14:18
Gratulerer så mye !!
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits