• 01.06.2015, 15:22

May favorites


Kan det virkelig være sommer allerede? Det føles som desember var i går, og når jeg titter ut og ser regnet bøtte ned, greier jeg ikke helt å få den "junifeelingen". Men kalenderen har vel aldri tatt feil, så selv om gradestokken viser 7,5 grader, så kan jeg faktisk si at sommeren endelig er her! Her er mine favoritter fra mai:

May favorties

JP Higher Flex jeans fra Never Denim - Tidligere i vår da jeg plutselig ikke hadde flere svarte bukser igjen uten hull, falt valget på superflex-jeansene fra Never Denim. Det første jeg tenkte da jeg prøvde dem på var: Hvorfor i alle dager har jeg ikke prøvd disse før?! Mykere bukser skal du lete lenge etter, og de er faktisk like fleksible som reklamene tilsier! Jeg er bombesikker på at jeg kunne gått i spagaten med dem på om jeg bare hadde vært myk nok til det. Jeg kjøpte også et par i modellen "groupie" som er noe lavere i livet, men highwaistbukser vil for alltid være min favoritt av den enkle grunn at de ikke siger. Love it!

Escada turquoise summer - Jeg har lenge lett etter den perfekte parfymen som passer til både personligheten, smaken og allergien min, men uten mye hell. Jeg er ganske kresen når det kommer til parfymer, og når jeg da i tillegg har en ekstremt sensitiv nese som nyser bare av ordet "parfyme", er det ikke så lett å finne den perfekte duften. I vår kjøpte jeg årets sommerduft fra Escada, og med en blanding av søtt og friskt har jeg kommet nærmere det jeg har lett etter. Jeg har nok ikke funnet min drømmeparfyme enda, men jeg har absolutt ikke noe i mot å bruke denne mens jeg fortsetter letingen!

May favorites

Mobildeksel fra ebay - Selv om jeg liker telefonen min aller best uten mobildeksel, kom jeg frem til at det faktisk var nødvendig å gå til innkjøp av et beskyttende silikondeksel til russetiden. Jeg holdt på å le meg ihjel da jeg fant dette, vel vitende om at jeg er verdens mest gretne person når jeg er sulten! Med en så god match, kunne jeg ikke annet enn å bestille det hjem. Du finner dekselet mitt og flere morsomme motiver her.

Neglelakker fra Essie - Neglelakkene fra Essie har nok blitt en favoritt hos flere enn bare meg! Jeg elsker at de er så enkle å legge, holder lengre enn 1-2 dager og i tillegg er veldig greie i pris. Mine favoritter er fargene "licorice" og "blanc", og den nyeste i samlingen: "resort fling", en nydelig peachfarge som vil bli helt lekker til sommerbrun hud.

May favorites

Polaroidkamera - Dette fikk jeg faktisk til jul av kjæresten min, men siden nettsiden han bestilte filmen fra aldri fikk varen inn på lager, fikk vi ikke kjøpt film til det før nå i mai. Jeg har ikke tatt så mange bilder med det enda fordi jeg er så redd for å sløse bort filmen, men så langt elsker jeg det! Det er noe helt spesielt ved det å faktisk kunne holde et bilde fysisk i hendene rett etter det har blitt tatt. Med dette skal jeg fange mange fantastiske minner! :)

Har du noen favoritter fra mai?

Ida Nesby

02.06.2015 kl. 19:35
Så mye fint! Min favoritt fra mai må ha vært nespresso kaffe hahah :)
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits