• 25.05.2015, 21:23

Lately on instagram1.Selfie i speilet på det nye (og uferdige) rommet mitt. 2.Min fine, fine pusekatt <3. 3.Hjemmelaget middag for to sammen med Ane, men vi kunne nok mettet et lite land. 4.Noen av mine absolutte favorittjenter.

5.Bloggselfie for å informere om at det endelig kom et nytt innlegg her inne. 6.Kaffepause alene. 7.Enda mer fantastisk mat. Nok en gang med fine Ane. 8.Pollensesongen betyr at jeg må takle å være brilleslange innimellom.

9.Helikoptertur over Lillehammer. 10.Mango, mango, mango! Nam. 11.Soloppgang fra stuevinduet i huset vi leide før. 12.Jeg og denne fantastiske mannen feiret ett år som kjærester i mai <3

Her kommer en samling av mine seneste instagramoppdateringer. Jeg føler jeg bare blir flinkere og flinkere til å oppdatere der, det er jo så gøy! Instagram er helt klart min største inspirasjonskilde, både når det kommer til mote, interiør og trening, og jeg elsker å finne nye spennende brukere å følge. Legg igjen din bruker da vel, så titter jeg innom! Dere kan finne meg på @euksnoy.

Hva heter du på instagram?

Anniken Gjørøy

26.05.2015 kl. 11:28
Herlige bilder! Skal følge deg med en gang :-)

Jeg heter: anniegjoroy på insta

Karen Anna

26.05.2015 kl. 11:46
Så masse fine bilder!

Jeg heter @dokost, haha
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits