• 24.05.2015, 12:19

Hold de hvite skoene dine hvite


Hei og god søndag! I dag tenkte jeg å komme med et lite tips til dere. Hvite sko hører våren til, men har du vært like dum som meg og brukt dem i snø og regn og søle hele vinteren, så er de nok ikke så hvite lenger. Tidligere i vår ble jeg tipset om noe utrolig lurt av en venninne: hvit skokrem!

Untitled

Denne kjøpte jeg på Urban, og den er supergenial! På toppen er det en liten svamp, så alt du trenger å gjøre er å vaske over skoen, trykke svampen på overflaten og smøre utover. La det tørke en halvtime, og voilà! Skoene er nesten som nye! Skokremen er egentlig mer som en flytende væske, så den er veldig enkel å påføre. Ser dere forskjellen eller?

Untitled

Untitled

Jeg brukte den på mine nike air max som er i skinn, men også på selve gummisålen og begge deler funket veldig bra! Jeg har ikke testet på tøysko enda, men det står på boksen at det skal virke på nærmest alle stofftyper. Rett og slett genialt!

Nå må jeg hive meg rundt og få pakket kofferten! I dag flytter jeg til mamma igjen, men denne gangen også til et nytt hus! Historien om huskjøpet til mamma er egentlig ganske morsom, så kanskje jeg kan fortelle den en annen gang :) Ha en super søndag!

Har du testet ut hvit skokrem?

Oslofru

24.05.2015 kl. 12:25
Bra tips ;)

Tanja Höglund Pettersen

24.05.2015 kl. 13:23
Så bra tips :) Må prøve det på mine nike air force, de blir fort møkkete

Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

kristin

24.05.2015 kl. 13:49
så smart tips !

youthh

26.05.2015 kl. 21:56
Tusentakk for bra tips! Dette skal jeg gjøre med en gang med mine adidas ! :) Digger bloggen din
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits