• 22.05.2015, 18:52

What's in a bad bloggers' camera bag?


Har dere noen gang satt dere ned for et realt maraton med Keeping up with the Kardashians, og så plutselig komt på at dere faktisk har en blogg som har stått urørt i en halv evighet? Ikke? Ikke jeg heller. Ikke før i dag i alle fall. Så hei bloggen! Jeg har savnet deg. Litt. Vet dere forresten hva det sikreste tegnet på at det er alt for lenge siden dere har brukt kameraet deres er? Dere finner en død møll i kameraveska. Jepp, ekkelt. Det var det som gjorde utslaget: i dag var det på tide med et nytt innlegg. Og en ny klein shoot på rommet:

Untitled

Det blir ikke et skikkelig blogginnlegg uten minst et bilde, så dette får holde for i dag. Som dere ser har jeg begynt å finne frem sommerkjolene mine! I dag har det bøttet ned og vært iskaldt, men når man har tilbragt 17 dager i samme bukse så frister det faktisk å pynte seg litt selv på regnværsdager. Man må lide litt for skjønnheten, right? Litt gåsehud skal jeg nok tåle.

Nå babler jeg bare. Etter så uregelmessig blogging over så lang tid er det litt vanskelig å vite hvor man skal starte. Så vi bare starter med dette så ser vi, okei?

Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits