• 10.04.2015, 21:33

Weekend mode: on


Untitled

Nå har jeg ikke vist dere antrekksbilder på tre måneder, og så er dette det jeg kommer med? Beklager altså, men er det fredag, så er det fredag og da er det faktisk nærmest obligatorisk å hoppe inn i kosedressen nesten før man har kommet inn døra hjemme. Slik er det bare. Selv om jeg bare har hatt fire dager med skole denne uka, er jeg spenna klar for helg! Og ikke minst frihelg! Herrefred, det begynner å bli noen uker siden sist.

Jeg har feiret fredagen med littegrann shopping (hurra!!!!) og en liten shining av soverommet. Siden jeg røyter verre en katten gjorde det seg virkelig med en runde med støvsugeren, og sengetøyet ligger for øyeblikket i tørketrommelen. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å fortelle at det er første gang jeg rører både vaskemaskinen og tørketrommelen (Ja, noen gang! Det er dritflaut, jeg vet), men jeg hadde rett og slett ikke samvittighet til å la dere tro at denne kroppen i lilla kosedress er full av husmorsgener. For det er den så absolutt ikke. Ha en fin helg!

Tine

10.04.2015 kl. 21:35
så fin du er :) Den "dressen" så god ut :)

Jeg må nesten begynne å følge bloggen din :) gå inn på bloggen min og trykk "legg til som venn" så kan vi følge hverandre :)

Sandra Marie

10.04.2015 kl. 21:47
Så deilig! Og den kosedressen er så god :-D

Silje Eriksen

10.04.2015 kl. 23:30
Åh sitter i samme kosedressen selv, verdens beste. Er det fredag, da er det lov :-D
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits