• 27.02.2015, 21:20

Når ting ikke går som planlagt


Untitled

Untitled

Jeg er et rutinemenneske uten like. Jeg planlegger alltid hele uka oppe i hodet mitt, og dersom ting ikke blir slik jeg hadde tenkt, så blir jeg helt skipla. Selv om det kanskje betyr at jeg drar på kino i stedet for å trene, så blir jeg på en måte litt satt ut fordi det ikke var det jeg hadde planlagt. Og så får jeg skikkelig dårlig samvittighet fordi jeg takler spontanitet så dårlig.

I går hadde jeg tenkt å ta bilder og dokumentere når jeg og Ane laget vårruller, men dette glemte jeg helt av. I dag hadde jeg planlagt å trene, men da jeg kom hjem fra skolen var jeg så trøtt og sliten at jeg tok på meg kosebuksa og kjøpte smågodt i stedet. Jeg ser på dette som en øvelse for meg selv i å være mer spontan, selv om jeg har dårlig samvittighet til tusen for at jeg nok en gang ender opp med rumpa i sofaen. Bedre lykke neste gang! Ha en fin helg!

Sunniva

27.02.2015 kl. 21:26
Skjønner hva du mener, jeg blir også litt stressa når ting jeg har planlagt ikke går som det skal, men det er deilig å bare slappe av en gang i blant :)

Marte F.

27.02.2015 kl. 23:51
Tell me about it! Føler jeg har blitt et mye kjedeligere menneske...tror jeg var mye mer spontan på ungdomsskolen. Det er så mye jeg kunne tenke meg å gjøre. Det er så mye jeg kunne tenke meg å få til, men det ender som regel opp med at jeg ikke gjør en dritt.
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits