• 17.02.2015, 23:47

Winter break


Untitled

God kveld (natt?) alle fine! Rekner med at flere av dere har vinterferie nå, det har i alle fall jeg og jeg nyter hvert sekund av det! Jeg hadde titusen ting å gjøre før ferien, så det er uendelig deilig å ha litt fri. Det eneste som gjenstår i denne omgång er særemnet som skal inn på søndag, men det snakker vi ikke om. Ikke før vi må.

Siden sist jeg var innom her har jeg rukket å fylle hele 19 år, og selv om venninnene mine påstår at det vises at jeg begynner å bli gammel, føler jeg meg ikke en dag eldre enn jeg var på fredag. Så å bli 19 på lørdag var egentlig helt ok! Jeg har også hatt noen dager med total avslapping på hytta sammen med kjæresten, noe jeg trengte sårt. Kjæresten var også min flinke fotograf i dag, og vi ble vel begge enige om at han trenger litt mer øving bak kamera, og at jeg trenger litt mer øving fremfor. Hehe. I dag satt verken fokuset eller poseringene helt som de skulle, men øvelse gjør mester, right? Nå skal vi sette på en film, så må vi vel snart sove også. Håper dere har en fin ferie, og at dere som ikke har fri har det helt greit dere også!

Synnøve

18.02.2015 kl. 08:36
Kjolen va superfin på dej!

Iselin Renée

18.02.2015 kl. 10:25
god ferie :)

Karen Anna

18.02.2015 kl. 18:00
Gratulerer med overstått :) Hyttetur hørtes skikkelig kos ut!

Og så fin kjole! Hvor er den fra?

Elisabeth

20.02.2015 kl. 14:57
Karen Anna: Tusen takk! Mener på den er fra Sisters Point :)
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits