• 03.02.2015, 19:27

50 spørsmål


1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg ganske akkurat 23 år, 11 måneder og litt under to uker!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Hele klassen min!

3. Hvor høy er du? 171 cm! Selv synes jeg det er akkurat litt for høyt, så det hadde ikke gjort meg noe å være 3-4 cm lavere.

4. Hvilken film så du sist? Vi så "Joyeux Noël" i historie for et par uker siden, en utrolig fin film basert på en sann historie fra første verdenskrig. Anbefaler den! Ellers har jeg ikke så ofte tid til å se film.

5. Hvem ringte du sist? Lillesøsteren min, Emma.

6. Hvem ringte deg sist? Jeg aner ikke! Da jeg kjøpte ny telefon i januar måtte nummeret mitt stå i pappa sitt navn for en eller annen grunn, så nå får jeg telefoner hver eneste dag som egentlig skulle til han. Vi har heldigvis fått fikset det, så jeg satser på at jeg slipper å få hans jobbtelefoner fremover...

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Hahahah :D"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer egentlig helt an på hvem og hva det er snakk om!

9. Hva er ditt favorittsted? Uten tvil armkroken til kjæresten! Bortsett fra det, liker jeg veldig godt å være på rommet mitt faktisk. Gjerne inntullet i dyna og med kosesokker på beina.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Jeg misliker miljøer som er våte og kalde, så det å komme ut av dusjen og møte et iskaldt bad må vere noe av det verste jeg vet. Da mistrives jeg!

Northern lights

11. Når så du moren din sist? Hun sitter ca. 3 meter bortenfor meg akkurat nå.

12. Hvilken øyefarge har du? Brun.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Jeg elsker Coldpaly (<3) sin "Christmas Lights" og hele julealbumet til Kurt Nilsen!

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er skilt.

15. Når våknet du i dag? 05:30! Aner ikke hvordan jeg har holdt ut med dette i to og et halvt år, men man blir vel vant til å stå opp tidlig.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da er jeg forhåpentligvis ferdig med utdanningen, har en stabil jobb og et fint hus og mann og barn ved min side!

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg kan ikke huske å ha hatt så mye mareritt, men det var en gang jeg drømte at det bodde bittesmå, grønne mennesker under senga mi. Det høres ikke så veldig skummelt ut, men jeg var livredd!

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? DETTE! Hahaha! Jeg synes faktisk det er det morsomste klippet på hele youtube, og derfor se på det omtrent en gang i uka.

19. Hva er din verste egenskap? Jeg kan være ganske sjefete, spesielt i situasjoner jeg mener jeg har god kontroll. Jeg stresser også ganske ofte, nesten alltid uten grunn.

20. Hva er din beste egenskap? Jeg har alltid god kontroll. Hehe, neida. (joda)

21. Sover du med eller uten klær om natten? Helst med så lite som mulig, hater å svette mens jeg sover!

22. Hvor mange puter har du i sengen? 3.

Lepsøy

23. Hva er det rareste du har spist? Tror det må være griselever og grisehjerte? Har ikke spist så veldig mye rart.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker! Jeg blir så innmari lett kald på føttene.

26. Hva hører du på akkurat nå? Duringen fra vaskemaskinen.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Som laktoseintollerant er det ganske store begrensninger for hvilke is jeg kan spise, men lolipopis på boks er en stor favoritt!

28. Hviken dessert er din favoritt? Igjen, det er få desserter som lages uten melk eller fløte, men oreokake er vel blant favorittene.

29. Den største premien du har vunnet? 50kr på griseflaks! Jeg har vel egentlig aldri vunnet noe som helst...

30. Liker du kaffe? Jeg er ikke så glad i "ren" kaffi, men kaffi med melk går bra! (Men igjen, ganske problematisk når man ikke tåler melk...)

31. Hva drikker du helst til frokost? Hahahah, okei. Melk, ironisk nok! Laktosefri, vel å merke.

Crete

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Nå går jeg jo fortsatt på videregående da, men... Jeg liker ganske godt alle medialærerne egentlig! De aller fleste har jobberfraring fra, eller ekstremt store interesser for det de underviser i, og da blir det med en gang mye mer interessant å høre om det også.

33. Kan du spille poker? Nope!

34. Hva har du spist i dag? En brødskive, fire knekkebrød og fisk og poteter til middag.

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Det er litt flaut at jeg faktisk ikke kommer på noen... Jeg er mer opptatt av historiske hendelser enn personer, egentlig.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? P3.

37. Vil du ha barn? Så absolutt! Men ikke før jeg har en utdanning og en stabil inntekt.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan ganske godt engelsk, og så kan jeg si hva jeg heter, hvor jeg bor og at jeg er 13 år på fransk.

39. Sover du på en spesiell side? Sover alltid på ene siden i fosterstilling. Jeg får ikke sove hvis ikke.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Ingen av delene, jeg hater å bade! Det er så kjedelig...

41. Hva bruker du helst penger på? Jeg skulle sagt at jeg helst bruker penger på opplevelser eller andre kule ting, men det går nok mest til mat og annet unødvendig dilldall.

42. Eier du dyrebare smykker? Jeg har en ring som jeg fikk av mormor, som betyr veldig mye for meg. Den har jeg på nesten hver eneste dag!

Mountains

43. Hva er ditt favoritprogram på tv? Jeg ser ikke så veldig mye på tv, men akkurat nå er det "Mitt Dansecrew" som er favoritten!

44. Hva skal du gjøre i helgen? I helgen har jeg (endelig) frihelg! Kjæresten min kommer hjem på perm, så det blir nok en tur ut i tillegg til kjærestekos og litt lekselesing.

45. Kan du stå på slalåm? Jeg var dritgod da jeg var 10, men etter det har jeg nesten bare kjørt snowboard.

46. Hvordan imponerer man deg? Det kommer veldig an på! Jeg blir som regel imponert av mennesker som greier å være seg selv 100% uansett setting.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standard iphoneringelyden som alle andre også har.

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?
- I løpet av snart 13 år på skole, har jeg aldri fått en lavere karakter enn 4. (nerd)
- Når jeg ikke får sove så legger jeg meg alltid på magen i noen minutter. Når jeg da snur meg tilbake på sida sovner jeg med én gang! Funker som en kule.
- Jeg er allergisk mot halve verden, og det er sykt irriterende.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Julekrusene vi fikk i kalenderen før jul.

50. Er du sosial? Både og! Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap og har ofte et behov for å være alene, men når jeg først kommer meg ut og er sosial så trives jeg veldig godt!

Madde K.K

03.02.2015 kl. 20:14
Morsomt med slike 50 spørsmålsinnlegg, man blir liksom litt bedre kjent med bloggeren :)

Håper du får en fin uke :)

Iselin Renée

04.02.2015 kl. 09:28
Bra svart og fine bilder :)
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits