• 31.01.2015, 20:26

Get fit or die trying


shapeup

shapeup

shapeup

Endelig har kroppen funnet sofaen etter en dag på jobb etterfulgt av en hard treningsøkt. Herrefred, så deilig! Jeg plukket med meg shapeup fra bladhylla når jeg gikk fra jobb, mest fordi fine Eirìn var på coveret, men også fordi det så ut som det var stappfullt av inspirasjon og treningsmotivasjon. Scoret 10/10 på den tanken!

Januar har vært en helt fantastisk start på året når det kommer til treningsfronten! Jeg sluttet å spille håndball for omtrent et år siden, og etter det ble det liksom en hel del vanskeligere å komme seg opp og ut for å bevege på kroppen, men denne måneden har jeg virkelig greid å komme igang med egentreningen igjen. Jeg er så stolt av meg selv! Det er ufattelig gøy å dra på trening når man både ser og kjenner progresjonen etter bare noen uker. Det finnes ingen bedre motivasjon enn det! I tillegg blir jeg jo så full av energi og glede når jeg er ferdig, så her er det absolutt bare fordeler. Gleder meg til jeg kan løfte enda tyngre og løpe enda fortere!

Jeg hører som oftes på spillelisten "Get fit or die trying" av Spotify når jeg trener, derav overskriften hehe. manisk er jeg faktisk ikke. Flere som har startet året med et realt treningskick?

Amila

31.01.2015 kl. 20:30
Kjempe gode bilder! :) Digger bloggen din! :)

Madde K.K

31.01.2015 kl. 22:14
Kjempe fine bilder og inspirerende innlegg!

Håper du får en fin lørdagskveld!
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits