• 08.01.2015, 19:54

You say Thursday


Untitled

Untitled

Untitled

...I say it's Friday eve! Hei alle sammen og god torsdag! Regner med at alle er glade og fornøyde for at det snart er helg? Det er i alle fall jeg! Jeg prøvde å være snill og grei og gi katten en torsdagsnuss, noe hun tydeligvis ikke var superhappy med. Hun tok nettopp igjen med å prompe i senga mi. Auch. Skal ikke prøve på det igjen! Ser dere forresten hvor lyse og fine bildene mine er? I dag lånte jeg med en ekstern blits fra skolen, og gjett hva som står øverst på ønskelista mi nå (mamma, pappa, hinthint)! Det verste jeg vet er mørketid og kornete bilder, men en sånn hadde gjort det hundre ganger enklere å ta fine bilder om vinteren.

I dag er planen å ta en rolig kveld, så nå skal jeg straks sette på en film og bare slappe av. Håper dere alle får en fin kveld!

Car-lo

08.01.2015 kl. 20:30
finejenta <33

Edith Birgitte

08.01.2015 kl. 20:41
Veldig fine bilder!! Du er bare helt nydelig :*

Du veit det fins slike dagslys-lamper, sant? Kanskje du skulle fått en sånn og hatt hjemme, så hadde alle dager sett lyse ut ;)

Forresten, i går oppdaga jeg at sesong 3 av New Girl er godt i gang, så jeg holdt nesten på å ligge våken heile natta og se i går.. Men jeg tok meg sammen og slo av etter 3. Ville bare tipse deg i tilfelle du ikke visste :)

Klem

Elisabeth

09.01.2015 kl. 18:07
Edith Birgitte: Tusen takk, kjære du :*
Skal sjekke ut lampene, hørtes spennende ut! Begynte på sensong 3 for en stund siden, men har faktisk glemt å se ferdig. Takk for påminnelsen! :)
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits