• 07.01.2015, 14:14

My New Year's resolutions


Jeg kan ærlig innrømme at jeg aldri har greid å holde et nyttårsforsett. I hele mitt liv. Jeg tenker alltid så svært når vi kommer til enden av atter et år, så målene for det nye året blir som regel deretter. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har listet ned "slutte å spise godteri", "trene seks dager i uka" eller "aldri mer gå i joggebukse i offentligheten". Jeg vet jo godt at det aldri i livet kommer til å skje.

I år har jeg fokusert på å sette meg mål som ikke skal være uoppnåelige. Fokuset er helt forskjellig fra hvordan det har vært tidligere i år. I år er ikke målet å ha selvdisiplin til å gjøre ting jeg egentlig ikke har lyst til, men heller å gjøre hverdagen min enklere for meg selv. Jeg vil ha det bra, ha overskudd og være glad. Her er mine mål for det nye året:

Jeg vet godt at jeg har det best med meg selv og er lykkeligst når jeg trener, får nok søvn, driver med ting jeg liker og skaper minner sammen med de jeg er glad i. Alle disse henger vel egentlig sammen, og for at den ene skal gå bra må også de andre være med i bildet. Jeg vil oppleve, være frisk og leve. Og bruke mindre penger på mat. Jeg bruker alt for mange unødvendige penger på mat. Har du noen nyttårsforsett i år?

 

Marte F.

07.01.2015 kl. 16:11
- Prøve å ikke drikke cola på hverdager (avhengig)

- Prøve å ta skolearbeid mer seriøst

- Skrive mer og snakke ut mer. Altså få tankene ut

- Være snillere med mobilen og datan min..

Ane △

07.01.2015 kl. 18:58
- godtestreik i 2015!!!! (kake e lov innimellom)

- bli sunnere

- gi mindre faen (spess skule)

Ane △

07.01.2015 kl. 18:58
og hallo, bloggen din e fin
Elisabeth

Elisabeth Ulla Uksnøy

Elisabeth Ulla Uksnøy, 19 år og journalistikkstudent i Oslo. Liker mote, fotografi og skriverier, så det er for det meste det du vil finne her! Kontakt: elisabeth_uksnoy@hotmail.com

Follow

Search

Follow me on instagram

Bloggdesign

hits